keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kaksi tuotetta joita kuivat hiukseni rakastavat..

..ensimmäisenä vanha tuttavuus eli Tigin Oatmeal & Honey hoitoaine. Tätä eliksiiriä hamstrasin kun kuulin valmistuksen lopettamisesta. Onneksi Tigin ihmiset tajusivat ottaa tämän uudelleen valikoimaan, paranneltuna versiona Warehousin-Mikon mukaan. Eli kuvassa on vanhan mallinen pullo. Ihanan tuoksuinen todella kosteuttava hoitoaine. Tämä oikeasti tekee ihmeitä kuiville hiuksilleni ja jättää todella ihanan tuoksun. Toisinaan käytän tätä jätettävänä hoitoaineena jotta tuoksu säilyisi pidempään.



20140410_150122_LLS
 
 
 
Toinen rakkaustuote on Aussien kosteuttava hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tämä tuli Tampereen GoodieBagin mukana eli on minulle uusi tuttavuus. Muutama suihkaus kämmenelle ja käsien yhteenhieromisen jälkeen levitän tätä hiusten latvoihin. Myyntipuheiden mukaan tämä sisältää kuuluisan 3 minuutin hoitoaineen kaikki hyvät puolet, mutta siis hiuksiin jätettävässä muodossa.
 
Tämä kaksikko yhdessä saa kuivan heinäkasamaisen tukkani kiiltäväksi ja painavan tuntuiseksi olematta kuitenkaan likaisen näköinen. Tätä kaksikkoa ei voi olla rakastamatta...
 
 
Millaisia suosikkeja sinulla on hiustenhoidossa?
 
 
20140410_145959_LLS

2 kommenttia:

  1. Oatmeal & Honey on ihana. Pitäisi varmaan testata onko uusittu versio yhtä hyvä.

    VastaaPoista