lauantai 29. maaliskuuta 2014

.Kicks ostoksia.

En muista vilautelleeni näitä Kicksin taannoisia ostoksia, mutta kun testaukset ovat jo näinkin pitkällä niin esittely lienee paikallaan. Mukaani tarttui joulun aikoihin kaksi KICKS BODY CARE-sarjan tuotetta. Käytössä on ollut tuo sirtuunainen deodorantti sekä vartalovoide.

Lemon curd vartalovoide levittyy ja imeytyy nopeasti iholle. Oma iho suorastaan juo hetkessä tämän sirtuunavohvelille tuoksuvan voiteen. Saman tuoksumaailman jakava deodorantti kuuluu ryhmään ihan kiva. Mikään maailman kestävin tämä ei missään nimessä ole. Lisäksi miinusta tulee paidan valkoiseksi tahraavasta koostumuksesta. Eli jos tarvitset kestävän ja tahraamattoman deodorantin, niin ohita tämä. Jos et hikoile suurissa määrin ja toivot ihanaa tuoksua niin kokeile tätä. Vartalovoiteet sen sijaan jäävät vakituiseen käyttööni. Niitä voin suositella varauksetta. Plussaa annan kivoista pakkauksista sekä voiteiden pumppumekanismista.

Kicks body care- sarjassa on monia ihania tuoksuja, käy ihmeessä tutustumassa. Hintahaarukka on edullinen, harmikseni en yhtään muista mitä maksoin näistä kolmesta tuotteesta. Kicksillä on myös oma meikki sarja eli tutustumisen arvoinen kauppa totta tosiaan.

Tuo alemmassa kuvassa vilahtava I love... strawberries and milkshake  sen sijaan odottaa vielä vuoroaan. Mutta kesä ja mansikat. Mitä muuta voisin toivoa tulevaisuudelta?

Kokemuksia Kicksin tuotteista? Suositteluja? Mitä kannattaa ostaa ja mitä välttää?


20131124_135057
 
 
20131124_135015

2 kommenttia:

  1. pitäiskin päästä kicksiin ostoksille tässä joskus ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tutustumaan tarjontaan. Oli vaikeuksia olla ostamatta enempää kuin postauksessakin näkyvät tuotteet.. :D

      Poista