lauantai 15. helmikuuta 2014

Mitä kosmetiikkabloggaajan mies ostaa laivalta?

... ja mitä itse kosmetiikkabloggaaja ostaa? Kävimme Tallinnassa viime viikonloppuna pikaisesti, mutta pienet ostokset tarttuivat haaviimme. Mies teki omat ostoksensa ja minä omani. Lisäksi ostin mustan matka Tangle Teezerin koska unohdin leopardisen tiiserini kotiin. Mies käyttää tätä partansa sukimiseen. :D

Palataan takaisin otsikkoon. Mies osti tarpeelliset eli partakoneen teriä kaksi pakettia ja deodorantin. Näitä kuluu eli ostokset hyvin perusteltavissa.

20140209_194730_LLS


Bloggaaja osti mielihalun perusteella. Meikkivoiteen. Selektiivisen puolen meikkivoiteen vaikka meikkilaukussa oli juuri avattu meikkivoide (ei selektiivinen). Tätä ei ole helppo selitellä. Puolustuksena todettakoon että oikeasti painin ostopäätökseni kanssa enkä suinkaan heti kiikuttanut tätä kassalle. Kysyin jopa mieheltä asiaa.

20140211_191027
 
Sää suosi reissulla vaikka loskaista oli Tallinnassakin. Onneksi matkat sujui pienten aaltojen mukaillessa. Ja on se laivan meriaamiainen luksusta näin työn täytteisen arjen keskellä. Etenkään kun itse en aamupalaa (hyi hyi minua, tiedän) juuri koskaan syö.
 
 
Näihin tunnelmiin tällä kertaa. Tämä oli viimeinen ostos-postaus vähään aikaan. Haluaisin kovasti kuvailla teille silmämeikkejä, katsotaan onnistunko saamaan jotain järkevää aikaan. Myös muutama tuotearvostelu odottaa viimeistelyään.
 


20140209_124209

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Älä muuta sano. Niin paljon simppelimpää on kosmeostoksilla käyminen... :DD

   Poista
 2. Tallinnaan tarkoitus kipaista itsekkin ihan tässä lähiaikoina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinassa käyminen on mukavaa, tosin joku pidempi hotelli-viikonloppu shoppailuineen olisi vielä mukavampi.. :D

   Poista