tiistai 11. helmikuuta 2014

Dermoshop

Sain miehen siskon kautta tilaisuuden tehdä yhteistilausta Dermoshoppiin. Tarvitsin uuden saippuan keittiöön ja vessaan, joten tämä tilaus oli jopa perusteltavissa. Lisäksi olen halunnut pitkään kokeilla Extra-voiteita, joten tilasin mukaan myös kasvoille suunnatun voiteen. Kyseistä tuotetta on monet atoopikot kehuneet.

Muutama Outlet-tuote kuvassa mukana, mutta summa jää silti alle 30 euron. Ihan mukava hinta-laatu suhde kaikilla testaamillani tuotteilla. Etenkin tuo mustaherukka-käsisaippua tuoksuu ihanalta (mummolan marjapensailta). Body lotion ja syväpuhdistava shampoo on vielä korkkaamatta. Muistakin ajattelin postailla pidemmän testailuajan päätteeksi.

Nyt kysynkin mitä te suosittelette kokeiltavaksi? Mikä taas kannattaa jättää suosiolla ostamatta? Kokemuksia otan mielelläni vastaan.


20140126_194905_LLS
 
 
 
Hinnat ostohetkelläni:
Syväpuhdistava Shampoo 250 ml 4,90 € 
Mustaherukkakäsisaippua 325 ml 4,70 €
Ihonhoitovoide Winter Fruits  500 ml 5,00 €
Face Extra 60 ml 3,70 € 
Keittiökäsisaippua Ginger  520 ml 4,00 €
Extra 200 ml 6,90 €


 
 
..................................................
 
Ps. Blogger edelleenkin herjaa jatkuvasti, mutta näyttää mitä ilmeisemmin antavan minun julkaista tämän postauksen. Tallentaminen takkuaa jatkuvasti ja kuvien lisääminenkin tuntuu olevan kiven alla toisinaan. Lähetin palautetta, mutta katsotaan korjaantuuko nämä asiat.


12 kommenttia:

  1. Tuota Extraa haluaisin minäkin jossain vaiheessa kokeilla!
    Mä olen ostanut jo toisen Karbamidin Jalkavoiteen, tekee ihmeitä kuiville kantapäille!
    Dödöt ovat toimivia, joten hinta-laatusuhte on erittäin paikallaan. Mieskin tykkää.
    Vartalonkuorinta vanilja on ihan taivaallinen tuote, ihana keksintuoksuinen öljyinen sokerikuorinta.
    Mattavoide ei oikein toiminut, ja luonnonkosmetiikkasarjan vaahtoputsarin käytin loppuun käsisaippuana, naama suuttui siitä niin (oli kovin kuivattava). Ja mä en oikein välitä noista tuoksuihin perustuvista tuotteista, esim. se saksanpähkinä tuoksuu minusta ihan karsealle eikä se porkkana-sarja ole porkkanaa nähnytkään ainakaan tuoksullisesti.
    Tosin esim. jalkakuorinta, jossa on käytetty luonnonhajusteita, on aivan taivaallisen tuoksuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalkavoide päätyy aika varmasti seuraavalle ostoslistalle. Ja kuorinnat on kyllä aina rakkautta. Jos ensi tilistä sitten... :)

      Poista
  2. Keittiösaippua on täällä must, samoin tuo Face Extra. Body Lotionit ovat vähän litkuja, joten jos iho kaipaa kovasti kosteutusta, ne eivät ole oikea valinta, kesällä toki erinomaisia. Tuosta shampoosta kuulisin mielelläni kokemuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, taidan säästää lotionin siis keväämmälle. Iho huutaa kosteutusta tällä hetkellä.

      Poista
  3. Syväpuhdistava shampoo puhdistaa vissiin liiankin hyvin kaiken silikonin pois hiuksistani koska sen käytön jälkeen tukka tosi takus. I Love silicone :D Mutta varmaan siis päänahan hyvinvoinnin kannalta ihan hyvä välillä syväpuhdistaa :) Mullekkin tuli just mm. tuo keittiösaippua, en malta päästä testailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää ajattelin kanssa että välillä on hyvä nollata päänahka, etenkin kun olen käyttänyt viime aikoina päänahalle tarkoitettuja ravinnelitkuja ynnä muita öljyjä. :D

      Keittiösaippua on aikas jännän tuoksuinen. :)

      Poista
  4. Dermosil on tuttu ihan pienestä asti, pienenä oli hullun jännää valkkailla kuvastosta tuotteita ja sit pakettia ooteltiin viikkotolkulla :D Vieläkin on monia tuotteita ihan vakkarikäytössä.
    Atoopikolle suosittelen ehottomasti suihku- ja kylpyöljyä. Meikkipuolelta peitevoide on ihan killeri. Ite en oo ikinä oikein innostunu tosta ekstrasta, vaikka monet sitä tosiaan hehkuttaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, en tajunnut suihkuöljyjä tiirailla ollenkaan sillä silmällä. Ensi kerralla sitten. (tilipäivä tule jo) :D

      Poista
  5. Dermosilin tuotteet ..harvoin on tullut huteja niitä tilatessa .. :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä. :)

      Uutta listaa jo suunnitteilla...

      Poista
  6. Miksiköhän mä olen aina elänyt ajatuksessa että, Dermosil on kallis? Tosta naama extrasta jään mielenkiinnolla oottelemaan arvioita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan sen tositestiin tässä piakkoin. Nyt oon testannut toisen voiteen kanssa yhdessä kun yritän saada sen kulutettua loppuun ensin.. :D

      Poista