maanantai 20. tammikuuta 2014

Hämeenlinnan miitin Goodie Bag - höpinää viiveellä..

Ai mikä miitti? No tämä. Postaukseni vaan on  hieman myöhässä. Kuvat tulee otettua ja jopa käsiteltyä/siirrettyä koneelle, mutta sitten tulee joku este kirjoittaa/viedä homma loppuun saakka. Sen takia postaukset tulee viiveellä ulos. Pahoittelut tästä.

Mutta koska lupasin kirjoitella tuotteista, niin tässäpä sitä tekstiä nyt tulee. Miitissä jokainen osallistuja sai oman kassin pienin väri-variaatioin. Sonian järjestämää tapaamista sponsoiroivat seuraavat tahot: Duroy, Berner, Carpelan Cosmetics sekä Warehouse.

Duroyn esittelijä lahjoitti jokaiselle Unelma nimisen siveltimen josta olenkin ehtinyt jo kertomaan enemmän tässä postauksessa. Lisäksi hän jätti bloggaajien käyttöön irtirpsitupsuja ja pinsetit, joita oli illan aikaan hyödynnetty. Itse en päässyt testaamaan tuolloin koska jouduin lähtemään jo ensimmäisten joukossa kohti kotia. Samanlaiset pinsetit kävin kyllä I love me-messuilla ostamassa, sen verran käteviltä vaikuttivat. Hyvä oli esittely siis.

Tässä seuraavassa kuvassa Goodiet joita kassissa oli mukana. Ja luonnollisesti Flickr-tili päätti temppuilla tällä minuutilla, niin lisäsin kuvat Bloggerin kautta joka suostui toimimaan moitteetta. Ironic? Don´t you think so??


 
Kassista paljastui seuraavat tuotteet. Joista olen käyttänyt molempia kynsilakkoja. Ja tuota voidemaista tuoksua (näkyy Elf- huulikiillon edessä. Pussukassa on Youngbloodin mineraalipohjia. Nämä muut odottavat vielä testausta. Sen sijaan alla oleva käsivoide on matkannut mukana laukussa ja pidän siitä kovin.  
 
Danny Leighton Best Defense kustantaa reilu kymmenen euroa per 50ml. Tämä voide lupaa sitoa kosteutta, suojata, ravita sekä pehmentää käsien ihoa. Kädet todella tuntuvat että näyttävät hyviltä tätä käytettäessä. Mutta onko se kymmenen euron arvoista? Sitä en vielä tiedä. Kaapissa on muutama muukin käsivoide odottamassa testausta, joten en ole vielä hankkimassa tätä. Mutta loistava ehdokas kylläkin.
 
Kynsilakka on ihanan pieni, se tulee joskus kulutettua varmasti loppuunkin. Olen viime aikoina paininut omantunnon kanssa kynsilakkojen määrän suhteen- senpä takia pienet pullot on tällä hetkellä kovin söpöjä mielestäni. Brief Encounter taisi olla lakan nimi ja oikein sievä nude.
 
 Brief Encounter (?)


Tämmöinen GB. Kiitos vielä kertaalleen kaikille osallisille. Loppuun vielä biisi joka tuli mieleeni Flickr-Bloggerin kanssa painiessani. Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti