keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Monitoimivoide by Oriflame

Kuinka moni ei muka tunnista tätä roosaa purkkia? Meikäläisen mummollakin oli tämmöinen, niin varmaan sinunkin mummolla, tädillä, äidillä... Miksei siis sinullakin?

Oriflamen Tender Care Protecting Balm sopii huulille, kynsinauhoille ja muihin kuiviin ihonkohtiin.. ihan kaikkialle. Itse käytän sitä yöpöydällä hätävarana. Eli jos siis huomaan kaipaavani kosteutta enkä jaksa raahautua ylös sängystä. Niin ja lähinnä kasvojen aluetta tai kynsinauhoja tässä tarkoitin kosteuttamistarpeista puhuessani. Köh köh.

Kymmenen euroa kustantava purkki on hajustamaton ja kulkee nimellä monikäyttövoide. Oriflamen sivuilla tämä tuote on arvosteltu 29 kertaa kirjoittamishetkellä ja se on saanut keskiarvoksi 4,4/ 5. Aika hyvin vai mitä?

Käytössä tämä pieni 15ml purkki kestää melkoisen kauan. Omani on puoli vuotias ja komeasti kestää käytössä toisen mokoman. Tuolla arvosteluissa tätä verrataan vaseliiniin. Vaseliinipurkki on edullisempi tähän verrattuna, mutta tämän muistoja mieleen tuova pikkuruinen purkki on jotenkin sympaattinen. Muistuttaa mummosta aina. :)

Tässä vielä raaka-ainelista eli INC (Oriflamen sivuilta lainattuna)

petrolatum, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, cera alba, paraffin, acetylated lanolin, cetyl alcohol, tocopheryl acetate, propylparaben




maanantai 20. tammikuuta 2014

Hämeenlinnan miitin Goodie Bag - höpinää viiveellä..

Ai mikä miitti? No tämä. Postaukseni vaan on  hieman myöhässä. Kuvat tulee otettua ja jopa käsiteltyä/siirrettyä koneelle, mutta sitten tulee joku este kirjoittaa/viedä homma loppuun saakka. Sen takia postaukset tulee viiveellä ulos. Pahoittelut tästä.

Mutta koska lupasin kirjoitella tuotteista, niin tässäpä sitä tekstiä nyt tulee. Miitissä jokainen osallistuja sai oman kassin pienin väri-variaatioin. Sonian järjestämää tapaamista sponsoiroivat seuraavat tahot: Duroy, Berner, Carpelan Cosmetics sekä Warehouse.

Duroyn esittelijä lahjoitti jokaiselle Unelma nimisen siveltimen josta olenkin ehtinyt jo kertomaan enemmän tässä postauksessa. Lisäksi hän jätti bloggaajien käyttöön irtirpsitupsuja ja pinsetit, joita oli illan aikaan hyödynnetty. Itse en päässyt testaamaan tuolloin koska jouduin lähtemään jo ensimmäisten joukossa kohti kotia. Samanlaiset pinsetit kävin kyllä I love me-messuilla ostamassa, sen verran käteviltä vaikuttivat. Hyvä oli esittely siis.

Tässä seuraavassa kuvassa Goodiet joita kassissa oli mukana. Ja luonnollisesti Flickr-tili päätti temppuilla tällä minuutilla, niin lisäsin kuvat Bloggerin kautta joka suostui toimimaan moitteetta. Ironic? Don´t you think so??


 
Kassista paljastui seuraavat tuotteet. Joista olen käyttänyt molempia kynsilakkoja. Ja tuota voidemaista tuoksua (näkyy Elf- huulikiillon edessä. Pussukassa on Youngbloodin mineraalipohjia. Nämä muut odottavat vielä testausta. Sen sijaan alla oleva käsivoide on matkannut mukana laukussa ja pidän siitä kovin.  
 
Danny Leighton Best Defense kustantaa reilu kymmenen euroa per 50ml. Tämä voide lupaa sitoa kosteutta, suojata, ravita sekä pehmentää käsien ihoa. Kädet todella tuntuvat että näyttävät hyviltä tätä käytettäessä. Mutta onko se kymmenen euron arvoista? Sitä en vielä tiedä. Kaapissa on muutama muukin käsivoide odottamassa testausta, joten en ole vielä hankkimassa tätä. Mutta loistava ehdokas kylläkin.
 
Kynsilakka on ihanan pieni, se tulee joskus kulutettua varmasti loppuunkin. Olen viime aikoina paininut omantunnon kanssa kynsilakkojen määrän suhteen- senpä takia pienet pullot on tällä hetkellä kovin söpöjä mielestäni. Brief Encounter taisi olla lakan nimi ja oikein sievä nude.
 
 



Brief Encounter (?)


Tämmöinen GB. Kiitos vielä kertaalleen kaikille osallisille. Loppuun vielä biisi joka tuli mieleeni Flickr-Bloggerin kanssa painiessani. Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille.






lauantai 11. tammikuuta 2014

Siveltimet mukaan matkalle!

Matkan pituutta en määrittele mutta nämä siveltimet matkaavat turvallisesti mukana pidemmänkin reissun. Ostin kyseiset siveltimet eBaysta. Hakusanalla 12 PCS Pro Makeup Brush Set Cosmetic Brushes Tool Kit + Cup Holder Case löytyy varmasti. Hintaa setillä oli noin kymmenen euroa. Tuolla hinnalla ei varmasti mikään maailman pitkäikäisin investointi, mutta matkoille en halua ottaa mukaan kalliimpia siveltimiä koska esineillä on tapana kadota.

Itse valitsin mustan kotelon, mutta saatavilla on ainakin vihreä, violetti ja pinkki. Musta on tyylikäs ja eniten itseni näköinen. Tosin pohdin vihreää vaihtoehtoa myös piristävänä elementtinä matkakassissa. Turvallinen musta vei kuitenkin voiton. Kotelo on kova eli siveltimet pysyy hienosti omissa oloissaan.

Siveltimet eivät ole vielä päässeet testeihin enkä ole niitä vielä ehtinyt pestä käyttökuntoon. Tämän syvempää analyysia siveltimistä ei ole tällä kertaa tarjolla. Kädelle testasin joitakin ja karva tuntuu ihanan pehmeältä. Toivottavasti vaan karvat pysyy kiinni hylsyssään. Siveltimiä on 12 kappaletta. Voisin jossain vaiheessa esitellä niitä vähän enemmän, esimerkiksi sen ensimmäisen matkan jälkeen.

Että tämmöisen ratkaisun löysin omiin matkasiveltimiin. Miten teidän siveltimet matkaavat? Onko erikseen matkalle omat yksilönsä? Kuinka monta sivellintä tarvitset mukaan?

20131215_133012

20131215_133032

perjantai 10. tammikuuta 2014

Pikalinkkivinkki: Luomivärin häivytys

Youtuben maailmasta video jossa näytetään kuinka luomiväri häivytetään kuin ammattilainen. Ehkä täysin selvä asia suurimmalle osalle, mutta ainakin aloitteleva meikkaaja saa tästä vinkkiä. Videon on tehnyt Makeup Geek. Suosittelen lämpimästi hänen videoitaan. Youtubeen siis mars mars. Varo ettet jää koukkuun kuin meikäläinen. :D



torstai 9. tammikuuta 2014

Päivitys: luomukynnet 09.01.2014.

Viimeksi kirjoitin onnellisena kuinka pitkiksi kynteni ovatkaan venähtäneet. Kas kumma kun yleisesti tein asiasta maininnan, niin jokos keskisormen kynsi katkesi ikävästi. Eihän siinä sitten auttanut kun lyhentää loputkin samaan mittaan. Yksi askel eteenpäin ja kaksi taakse. Siltä tuntuu taas. Mutta yritän uudelleen kasvatusta.

Uudeksi aseeksi olen ottanut CesarsShopista tilaamani Cesars Secrets Kovempi-Pidempi-Vahvempi Kynnenkovettajan. Tuote lupaa paljon, nimittäin 8 mm pitkät luonnonkynnet muutamissa viikoissa. Jään innolla odottamaan. Tällä ihmeaineella kynnet lakataan joka toinen päivä. Eli kynsilakkoja saa taas testailla tiuhaan. Ja hinnasta en verran että 13ml pullo kustantaa 12,16 euroa. Ei hullumpi hinta jos lupaukset lunastetaan.

O.P.I:n Nail Envyä on jemmassa kaiken varalta. Siitä olen kirjoitellut aiemmin tässä. Kynsiöljyjen kanssa pitäisi lutrata useammin. Etenkin jos talvi vihdoin tänne eteläänkin vastaanotetaan. Sitäkin odotellessa.

Ps. Blogger näyttää nyt toimivan ja tekstien tallennus onnistuu. Eli viime kerralla mainitsemani postaukset ilmestyvät toivon mukaan ensi viikolla.

 


Kollaasi_auts
 
 
 
Ja sitten vielä tuosta Cesarin ihmeaineesta mieleeni tuleva biisi...
 
 
 

 
Postauksen linkit ovat vain lukijaa helpottaakseni,
en hyödy niiden klikkailusta mitenkään.