keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Öljyt hiusten hoidossa

Edellisessä postauksessa vilahti hyllyllä kokoelmani hiusöljyjä. Vaikka itse asiaa tästä puuttuu Moroccanoil-samplet jotka sain I love me-messuilla näytekassissa. Eikä tuo sininen purkki ole öljy vaan päänahan hoitotuote. Samassa porukassa kuitenkin hengailee öljyjen kanssa.

Minipurnukka on  lokakuun Livboxin mukana tullut näyte. Kyseessä on Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle-hoitoöljy. Tämä on ollut ahkerassa käytössä, kuten purnukasta voi päätellä. Öljyjä tarvitaan minimaalinen määrä kerrallaan jos haluaa välttyä hiiren häntä-lookilta.

Myös tuo Kerastase Cristalliste Serum Lumiere on Livboxn mukana tullut. Sitäkin olen käyttänyt ihan hyvissä määrin vaikka annostelussa on harjoittelun varaa edelleen.

Moroccan Argan Oil Moisture Repair Hair Treatment Oil pullo on ihan itse ostettu (no on kyllä tuo Livboxikin alusta saakka itse maksettu). En ole ehtinyt vielä kunnolla perehtymään, mutta koostumus vaikuttaa silikonisemmalta kuin esimerkiksi Moroccanoil original.

Ylellinen kultainen pullo on id Hair Elements Golden Oil. Tuotteesta on tulossa syvempää diagnoosia. Sama juttu tuon sinisen pullon eli Sexy Hair Healthy Activating Scalp Care Treatment:n kanssa. Näistä tulette siis  lukemaan piakkoin.

Tämä oli pikakatsaus öljyihini kun kerran tuli vilautettua. Millaisia öljyjä teiltä löytyy? Myös muutenkin kuin hiusten hoidossa? Joku must have-tuote?oils

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään hirveesti tosta Schwartzkophin öljystä, joka tuli Livboxissa, se on jo loppunutkin multa! :D Moroccanoil on silti mun mielestä paras, koska se tuoksu on niiiin ihana :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuoksu on erikoinen, hyvä. Sie oot ahkerasti öljynnyt hiuksia jos olet tuon jo kuluttanut. Onko öljyt uusi tuttavuus? Mä heräsin aika myöhään tähän buumiin.. :D

   Poista
 2. Mie oon noin vuoden käyttäny säännöllisesti hiusöljyä ja kylläpä vaan hiukset on paremmassa kunnossa! Eron huomaa, jos ei joku päivä öljyä muistakkaan laittaa.. Alotin Simin Argan care -öljyllä ja vihdoinkin sain sen loppumaan ja otin käyttöön Goldwellin Elixir:in ja huomattavasti parempi on tuo elixir kun aiempi öljy.. Tai ainaki tukka tuntuu paljo silosemmalta ja pehmeeltä :) Livboksissa tuli joskus moroccanoilin näyte ja se on kans uskomattoman hyvää, mutta turhan kallista meikän budjetille :S Ja tätä uutta Schwartzkopf -öljyä en oo vielä ehtiny testaamaan, mutta eiköön tuonki aika koittane :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moroccanoil on mullakin käytössä ollut ja ehkä olen siitä eniten tykännytkin. Kallistahan se on. Kaikki hyvä maksaa aina.. paljon.. :D

   Poista