torstai 24. lokakuuta 2013

L'Oréal Nude Magique CC Cream Anti-redness

Sain miehen siskolta kasan lehtiä luettavaksi ja mukana tuli tämä  L'Oréal Nude Magique CC Cream Anti-redness- sanahirviö voidenäyte. Päätinpä testata tuotteen eräs koulupäivä kun ulkonäöllä ei ole niin väliä. (Olisinko sanonut noin kymmenen vuotta sitten?)

CC- voiteet ovat tietenkin luonnollinen jatke suurta suosiota saavuttaneille BB-voiteille. Anti redness tarkoittaa punaisuutta neutraloivaa voidetta. Onko yllätys että voide itsessään on vihreää? Idea on siis korjata ihon sävyä vastavärein.

loreal cc
 
 
Itse levitin tämän voiteen sormin ja lopputulos oli aivan liian oranssinen tähän aikaan vuodesta. Keskikesällä voisin kokeilla uudelleen. Myös levitys-tekniikalla voi lukemani mukaan vaikuttaa voiteen sävyyn. Tätä on vinkannut esimerkiksi Glitz & Glam blogista tuttu Minna.

En koe tarvitsevani tämmöistä punaisuutta korjaavaa tuotetta tällä hetkellä, pitäisi tosiaan kokeilla uudelleen kesällä tai sienellä levittämällä kuten Minna vinkkaa. Voide levittyy sormin tasaisesti ja jättää kuulaan pinnan. Itse halusin vähän puuterointia päälle (myös tasoittamaan oranssisuuta). Voide kesti hyvnä puuteroinnin kanssa kahdenksan tuntisen koulupäivän. Kotiin tullessa päätin testauksen menemällä suihkuun.

Kaupoissa 30ml tuubi maksaa noin 16-17 euroa. Itse kuitenkin laitoin näytteen roskiin enempää testaamatta. Onko kokemuksia CC-voiteista?


loreal cc 2
 
 

4 kommenttia:

 1. Koitin kerran kaverin omaa, ite en oikeen tykänny tosta aineesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitähän on kaksi muutakin olemassa, tosin Suomen markkinoilla vain myynnissä vain kaksi versiota minun tietääkseni.

   Pitäisi kokeilla uudelleen jos oikein kasvot punottaisi, mutta epäilen siltikin että oranssisuutta on liikaa. Itse olen keltapohjainen.

   Mutta joo, en varsinaisesti hihkunut onnesta testini aikana. :D

   Poista
 2. Kokeilin tätä, mutta tuote oli pettymys. Tai ei ehkä pettymys, mutta omalla ihosävylleni varmaankin liian tummaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä miksi (suomalaiselle) vaalealle iholle ei onnistuta kehittämään sopivia meikkivoiteita semi-selektiivisellä puolella. Monesti itselläkin sävy vielä tummuu iholla tunnin sisään laittamisesta. :/

   Poista