keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hulluja päiviä, I love me-messuja sekä kameran ostamisen pähkäilyä

Hullut Päivät alkoivat tänään. Itse olen skippaamassa koko tapahtuman, koska suuntaan kukkaroni kanssa sunnuntaina I Love me-messuille. Jos olet vielä ilman lippua ja olet sitä ostamassa, niin huomaathan että esimerkiksi Citymarkettien aulasta saatavalla Pirkka-lehtisellä saat neljän euron alennuksen Terveys-messujen hinnasta (aikuisten lippu 16 euroa). I love me messuthan koostuvat siis neljästä kategoriasta eli terveys, kauneus, muoti sekä koru & kello. Neljät messut yhdellä lipulla. 

Sitten kohtaan kameran ostaminen. Lähinnä päätöksen tekeminen siitä mikä kamera kannattaa hankkia. Toiveena kompakti koko ja suhteellisen edullinen hinta. Tosin kaipaan ominaisuuksiakin. Lähikuvien (silmämeikki-kuvat) napsiminen ei oikein onnistu nykyisellä kameralla eikä myöskään Samsung Galaxy S III:llakaan. Mitä te suosittelette/käytätte?Olisi mukavaa kuvailla taas silmämeikkejä teille pitkästä aikaa..
 

2 kommenttia:

  1. Itse kuvaan canonin EOS 600D:llä mutta ei sillä kyllä mitään silmämeikkejä kuvata mitenkään hirveän hyvin :D harrastan valokuvausta ja siksi tuo kamera, mut blogin silmämeikkikuvat otan mieluummin vanhalla canonin ixus 95-kameralla. Ne kamerat on törkeen hyviä! En kyllä osaa sanoa paljonko maksaa kun oon siirtynyt järkkäreihin mut tosi hyvä peruskamera ainakin toi mun ixus, esim macrokuvat on tosi laadukkaitaja lähelle pääsee. Tossa mun järkkärissä hyvä puoli on kääntyvä näyttö mut koko kamera on niin painava, että sillä on sen takia hankalampi naama/silmäkuvia kuvata. Joku canon ixus siis, suosittelen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Mä olenkin tässä jo katsellut Canon IXUS 135:sta. :)

      Poista