lauantai 5. lokakuuta 2013

Bold Blues and 19.

Kynsiä taas esittelyssä. Aluslakkana Nail Envy ja pällyslakkana Seche vite.
 
Kynsille pääsi uusi tuttavuus eli MUA:n kynsilakka sävyssä Bold blue. Lakkapullo muistuttaa erehdyttävästi Essien pulloa, mutta on kooltaan pienempi. Väri ei ollut aivan suosikkini, mutta annoin sille mahdollisuuden osoittaa puolensa. Ihan kiva se olikin kynsillä. Raikas sininen. Tuossa ensimmäisessä kuvasa sävy toistuu kaikista lähimpänä totuutta. Kynsillä kolme kerrosta joista viimeisin hieman paksumpi.
 
Toinen erehdyttäjä oli tämä P.I.A- merkkinen lakka joka kantaa vain numeroa 19. Miten sattuikaa mieleeni juolahtamaan eräs toinen huomattavasti isompi brändi? Muistuuko kenellekkään mieleen?? Kyseinen lakka ei ole mikään Ebay-ostos vaan Pretty.fi:stä tilattu. Hintaa oli 3,95 euroa. Numero 19 on kirkkaalla pohjalla olevia mustia hexaglittereitä ja isoja sekä pieniä hopeisia hexaglittereitä (nyt pohdin onko tuo edes oikea sana??) Pahanhajuinen lakka oli. Ei käy kieltäminen. Lisäksi nimeltä mainitsemattoman lakkavalmistajan lookilla ratsastaminen hieman häiritsee.. Mitä mieltä te olette?
 
Ja mitää ihmettä Blogger tekee kuvanlaadulle? Ei nämä kuvat tämän näköisiä Dropboxissa ole.  Pahoittelen asiaa, enkä ole ainoa joka on huomannut saman ongelman. Ush!
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti