sunnuntai 20. lokakuuta 2013

117 I'm so very

Essencen tumman oranssi/punainen lakka, joka kuuluu color & go-sarjaan. Lakan luvataan kuivuvan nopeasti ja lopputuloksen olevan erittäin kiiltävä. Myös lupauksia hyvästä kestävyydestä esitetään. Lakan sävy sopii syksyyn kuin soijanakit kasviskeittoon (olen nälkäinen, huomaako sen?)

Lakan suti on suuri, mutta erittäin hyvä tarkoitukseensa. Hieman harjoittelua, niin opin lakkaamaan sotkematta kynsinauhoja. Kaksi vierekkäistä vetoa riittää kohdallani. Lakka itsessään on peittävä, kuvissa kynsillä kaksi kerrosta värilakkaa. Päälle laitoin kyllä pikakuivattajan (HK) eli en osaa sanoa tuosta kiillosta tai sen kestävyydestä mitään. I´m so very muistutti mielestäni Nonnulan kynsilakkauksia joita voit kurkistaa täältä.

Sitten tuohon päällyslakkaan. Kyseessä siis tässä postaamani ulkomailta tilattu pikakuivattaja eli G & G HK Girl - Fast Drying + Super Shiny Top Coat. Saatan olla liian pilkun viilaaja, mutta kärjistä tämäkin lakka hieman vetäytyy. Teen vielä tutkimusta johtuuko se käyttäjästä vai itse lakasta. Olenko laittanut liian paksun kerroksen vai mistä tämä johtuu. Vähemmän tämä kuitenkin Secheen verrattuna kutistuu, joten lakkailut jatkukoon.

Yhteenvetona todettakoon että olin todella positiivisesti yllättynyt tämän hintaluokan kynsilakan monista hyvistä ominaisuuksista. Toivottavasti muutkin sävyt ovat yhtä hienosti käyttäytyviä kuin tämä yksilö. Niin ja hinnasta sen verran että ulkomailta tilattua noin kaksi euroa (en laskenut päälle postikulujen osuutta per tuote).
essence1
2 kommenttia: