keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Pikainen vilautus syyskuun mustaan laatikkoon!


Tässä kuussa Livboxit saapuivat odotettua aiemmin tilaajilleen. Yllättyneitä tilaajia on vilahdellut monissa blogeissa. Tästä syystä moni bloggaaja onkin ehtinyt esittelemään syyskuun boxin sisällön varsin edustavasti. Erilaisia variaatioita laatikosta on tässäkin kuussa liikkeellä.

Laatikon sisältö herätti jälleen paljon keskustelua. Moni kokee ettei omilla sivuilla luodulla profiililla ole mitään virkaa, koska laatikon sisältö ei ole edelleenkään kohdistettu profiilin mukaisesti. Myös tuotteiden kokojen eroavaisuudet herättävät närää tilaajissa. Toinen sai syyskuussa täysikokoisen saippuapalan ja toinen minikokoisen näytteen. Itsekin sain tuon sinisessä pussissa olevan mininäytteen.

Tässä minun boksini kuvassa. En erittele sen suuremmin sisältöä, koska saattaa olla että osa tuotteista jatkaa uusiin koteihin jos iho päättää kenkkuilla pitkäänkin. Ainakin tällä hetkellä pelottaa tuo kasvosuihke, koska luin sen olevan voimakas tuoksultaan. Ainakin tällä hetkellä todella NOU NOU!


Mitä mieltä sinä olet syyskuun laatikon sisällöstä?


 
 

2 kommenttia:

  1. Mäkin sain ton minisaippuan ja mua niiiiin ärsyttää! Tosta riittää tasan yhdeksi kerraksi (jos edes sitäkään) toisin kuin muilla, jotka sai isomman saippuan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulin ensin että yksi tuote puuttuu. Sitten laatikosta tipahti toi. Ööööm.. :D

      Poista