torstai 12. syyskuuta 2013

L'OCCITANE Shea Butter hand Cream

Sain anoppi-kokelaalta tämän käsivoiteen tuliaisina laivalta. Tunnetusti olen kuivaihoinen tyyppi ja työskentely paperien kanssa kuivattaa käsiä hivenen lisää. Niin ja paperiviiltojakin tulee toisinaan. Onko mitään inhottavampaa kuin paperiviilto? Takaisin tuotteseen. Alla lainaus firman kotisivuilta. Täytyy todeta että kotisivut yleisilmeeltään ovat mielestäni erittäin toimivat ja informatiiviset.

 "Superkosteuttava käsivoide jossa on 20% sheavoita, hunajan ja makean mantelin uutetta, kookosöljyä sekä E-vitamiinia. Kosteuttaa tehokkaasti kuivat kädet ja hoitaa ne kuntoon. Voide imeytyy hetkessä jättäen iholle miellyttävän kevyt tuoksu. Best Seller tuote! "

Tuoksumaailma on mielestäni lähellä dr. hauschkan tuoksuja (niitä mitä olen nuuhkinut). Ehkä hivenen parempi. Tuoksu ei ole liian voimakas  ja hälvenee levityksen jälkeen. Voiteen koostumus on jämäkkää. Voide levittyy kuin unelma ja imeytyy suhteellisen nopeasti koostumusta ajatellen. Ihan heti ei kuitenkaan kannata kosketusnäyttöä hipelöidä (testattu on). Itse olen iltaisin levitellyt käsiini ja aamulla on ihanan pehmeät tassut ja kosteutetut kynsinauhat.

Kotisivuilla hinnaksi annetaan 150ml tuubille 23 euroa. Aika kova hinta käsivoiteelle, mutta tällä hetkellä fiilis on se että ostaisin itsekin näin kokeiltuani muutaman päivän. En ihmettele että tämä on ns. best seller-tuote.


Nyt herää kysymys onko muut tuotteet yhtä ihania?
Onko kokemuksia?
2 kommenttia:

  1. Just toissapäivänä sain kuulla tosta rasvasta ja mun alko tekemään mieli kokeilla sitä :D Ehkä ens tilistä... :)

    VastaaPoista
  2. Tämä on ihanaa tavaraa. On niin pehmeet kätöset ettei mitään rajaa. :)

    VastaaPoista