torstai 19. syyskuuta 2013

Kurpitsakarnevaalit!

 
Koiramäen Pajutallilla on kurpitsakarnevaalien aika 19.-22.09.2013. Pajutalli on avoinna karnevaalien aikaan klo 10-20. Me kävimme jo tänään syömässä hattaraa ja ihastelemassa kauniita pajuesineitä sekä muita sisustustavaroita viihtyisässä myymälässä. Pajutalli on ihana paikka niin aikuisille kuin lapsille. Karnevaalien aikaan lapsille on tarjolla kurpitsakaruselli sekä narunvetoa. Päätähtinä ihania eläimiä. Käykäähän moikkaamassa minipossuja, pupuja sekä piipittäviä viiriäisiä. Myös miniheppa ystävineen käy piipahtamassa paikan päällä. Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyy Pajutallin kotisivuilta.
 
Rakastan söpöjä pikku kurpitsoita ja nuo koristekaalit. Niin ihanaa että väriloistoa kestää myös pitkälle syksyyn. Kävelimme miehekkeen kanssa Pajutallin pihalla ja totesin koko ajan kuinka ihanaa kaikki on. Paikan tunnelma on vain niin ihana. Myymälässä on myös aivan ihanan tuoksuisia saippuoita ja "kylpypommeja" jotka olivat muffinin näköisiä. Tuoksuivat aivan taivaalliselle.
 
Kahvilassa on tavallisestikin tarjolla ihania leivonnaisia, karnevaalien aikaan myös vohveleita. Makoisan kahvitteluhetken voi viettää ulkona tunnelmallisesti tai sisällä jos sää sattuu olemaan kehnompi. Suosittelen lämpimästi vierailua Pajutalleilla.
 
 
Laskiko kukaan kuinka monta kertaa sana ihana vilahti tässä postauksessa? Eikä tämä ole mainos eli en hyödy mitenkään postauksen tekemisestä tai linkin klikkaamisesta. Yksinkertaisesti vain pidän Pajutalleista vierailukohteena.
 
Kosmebloggaaja huomaa tämmöiset asiat heti.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti