perjantai 20. syyskuuta 2013

Cup of tea?

Kahvia vai teetä? Molempia kiitos. Kuulun ryhmään joka tarvitsee aamulla kupin kahvia töissä (maidolla ja sokerilla/makeutusaineella), mutta muuten nauttii mielellään kupin teetä (samoilla höysteillä tai sokeri vaihdettuna hunajaan).

Siksi innostuin ruokakaupassa kun törmäsin Nordqvistin Seikkailu-pakkaukseen, jossa on teetalon erilaisia teepusseja yksittäispakattuina. Ostaja saa kokeilla valkoista, vihreää sekä mustaa teetä eri variaatioissa ja löytää suosikkinsa. Tiikerin Päiväuni on ollut pitkään yksi suosikkini. Myös Perinteinen musta tee on loistava valinta.

Saisiko olla kahvia tai teetä?


6 kommenttia:

 1. Iteki tuommosen pakkauksen ostin, kiva kun saa kokeilla mikä on parasta! :D Ei tarvi ostaa isoa pakkausta vain yhtä makua, jos ei siitä sitten tykkääkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä innostuin kanssa kun huomasin hyllyssä. :)

   Pakko ostaa uusi kun edellinen loppuu kohta.

   Poista
 2. Mun tarvii etsiä kanssa tollanen paketti jostain kaupasta! Olen tykästynyt teehen vasta vähän aikaa sitten (olen ollut ihan lapsesta saakka hc-kahvinjuoja) ja olisi kiva löytää uusia makuja. Niin tylsää ostaa joku 20 teepussin paketti jos ei tykkääkään. iHerbissä on kanssa hyviä teelaatuja, esim. tästä olen tykännyt http://www.iherb.com/Yogi-Tea-Tahitian-Vanilla-Hazelnut-Caffeine-Free-16-Tea-Bags-1-27-oz-36-g/5511 . :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin meidän pikku alepasta löytyy. Luulisi että isommista kaupoista myös. Suosittelen. :)

   Poista
 3. Karibian aurinko on herrrrrrrkullista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Sitä voi juoda moooooo-ooonta kuppia peräkkäin! <3

   Poista