tiistai 24. syyskuuta 2013

Arvonnan kaunottaret esittäytyvät: Electra, Logan ja Ziv.


Synttäriarvontaan on tullut kiitettävästi osallistumiskommentteja. Kommenttienvalvonta on päällä ja siksi yhtään viestiä ei näy lukijoilleni tässä vaiheessa. Monta mainiota vinkkiä on tullut arvonnan kysymykseen ja niistä on oma postaus suunnitteilla. Kysymyshän kuului seuraavasti; Mikä on paras meikkivinkkisi aloittelevalle meikkaajalle? Voit suositella jotain tuotetta tai tekniikkaa.

EDIT. ARVONTA PÄÄTTYNYT!


 

 
 
Tässä NailCityn  arvontaani sponsoroimat Zoya kynsilakat. Jokaiseen palkintoon lähtee mukaan yksi kaunotar. Eli jos et ole vielä osallistunut, niin vielä ehdit. Arvontahan päättyy 28.09.2013 klo 20.00. Eli klikkaa itsesi tuonne arvonta-postaukseen.

Zoya Electra. Hopeista tikkuglitteriä kirkkaalla pohjalla. Tikkuglitterithän tuntuvat taas olevan in. Uskon että tämä lakka on parhaimmillaan toisen lakan päälle kerrostettuna.

Zoya Logan. Upea vihreä sävy jossa kultaista hohdetta. Varmasti todella kaunis yksinäänkin kynsillä.


Zoya Ziv. Kultainen kaunotar. Mukana jotain extraa kultaisten foil hippujen muodossa. Takuuvarma katseiden kääntäjä.

Kynsilakat kuuluvat Ornate-kokoelmaan.

Zoyan jälleenmyyjät löydät NailCityn sivuilta.

Mikäli paikkakunnallasi ei jälleenmyyjää ole, niin voit tiedustella tuotteita NailCityn infon kautta eli info@nailcity.fi. Kappalehinta on tällöin 15.50 euroa.

Ja Helsingin I love me -messuille matkaavat voivat ihastella NailCityn tuotevalikoimaa livenä. Messuthan ovat siis 11.-13.10.2013. Itse ainakin ajattelin muutaman lakan kotiuttaa.

 
 

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana toi tikkuglitterlakka <3 Hyvä tietää, että NailCity on iloveme messuilla! :)

    VastaaPoista