keskiviikko 7. elokuuta 2013

Sunshine reggae

(ex-)Kesälomailijan aurinkovoide-kooste luvassa. Olen itse ihotyypiltäni helposti ruskettuva, harvoin palava. Mies sen sijaan edustaa toista lajia. Palaa helposti ilman korkeita kertoimia. Tässä siis minun käyttämäni tuotteet.


 
Aloha-sarjaa myydään ainakin Tarjoustaloissa ja Tokmanneilla. Itselläni käytössä suojakertoimella 15 varustettu kuivaöljy. Imeytyi ihoon ihan ok-tasoisesti, mutta lisäämällä tuotetta sain ällöttävän tuntuisen pinnan iholle. Saunassa hieroin käsivartta ja siitä irtosi mustaa möhnää. Hinkkailin sitten pienen eläimen raivolla käsivarret ja jalat puhtaaksi. En ostaisi uudelleen.
 
Auringossa paistattelun jälkeen iholle kosteutta saman sarjan Aftersun Lotionilla. Tuntui kevyeltä perusrasvalta. Imeytyi nopeasti iholle. Valitettavasti hintatasoa en muista tarkalleen, mutta varmasti huomattavasti alle kympillä saa per tuote.
 

 
Kasvoille oma tuotteensa, jota myös korvalehdille ja huulille laitoin kuuliaisesti. Livboxin mukana tullut ACOn Cliniderm active defence- voide suojakertoimella 15. Imeytyi ihoon hyvin. Jätti mukavan tuntuisen fiiliksen. Ei oikeastaan pahaa sanottavaa. En kokeillut sopiiko tämä arkimeikin alle. Pitää testata, aurinkoa kun on vielä hetken aikaa luvassa, ainakin toivon niin vaikka töissä istun jouluun saakka lomitta... Ja hintatasosta sen verran että Nettiapteekissa hintaa 50ml tuubille on alle 20 euroa (18,50e taisi tarkalleen olla).Mikä on sinun luottotuotteesi taistelussa auringon säteilyä vastaan?
Ja millä kertoimilla pelaat? Onko kasvoille eri kertoimet kuin vartalolle?
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti