maanantai 5. elokuuta 2013

Miten kosmetiikkabloggaaja lomailee asuntovaunussa?

Aivan samalla tavalla kuin mökkireissulainenkin. Mutta joitankin eroavaisuuksia saattaa löytyä. Esimerkiksi puhdistuspyyhkeet ovat erittäin käteviä jos suihku-mahdollisuutta ei ole tarjolla majoitusalueella. Niillä voi kasvojen lisäksi tarvittaessa puhdistaa kainalot ja kädet. Vettä toki tulee  vaunun kraanasta, mutta sen kanssa pitää hieman säännöstellä. Sama vesisäiliö kun tarjoaa vedet ruuanlaittoon, wc:n "huuhteluun" kuin juomavedeksi. No onneksi leirintäalueella jolla lomaa vietimme, oli erilliset suihkut.


Alla muutamia kuvia vaunun kosmetiikkakaapista, joilla selvisin kesäloman.


 
 
Mies pärjää muutamalla tuotteella. Hammastahna, parranajo välineet, deodorantti ja on siellä jopa joku tuoksukin hyllyllä. Loput tuotteista sitten taitaakin olla meikäläisen. Hyttyskarkotteet ja kylmä spray on molemmilla käytössä.

Vartalon ja hiukset pesin tuolla lasten 2 in 1-tuotteella. Hoitoaineena toimi joku näytepussi jota en muistanut kuvailla. Lisäksi miehen sisko lainasi omia aineita käyttööni uikkarisaunan yhteydessä. On siellä hyllyllä Avoninkin suihkugeeli, mutta oli kätevää ottaa vain tuo yksi purtilo mukaan suihkuun.

Kasvojen pesuun ostin Kiteeltä tuon Rainbowin kasvojenpesugeelin, mutta taisin sitä käyttää vain muutaman kerran. Lomalla meikkasin lähinnä silmät eli luomiväri tasoittamaan sävyä ja eyeliner+ripsiväri combo. Koko nassulla oli aurinkosuoja kertoimella 15. Loman meikkipussista ajattelin tehdä oman postauksen.


 
 
Tässä eniten käytössä olleet tuotteet, lukuunottamatta tuota Ginan Wipe Offia. Sitä en käyttänyt kertaakaan. Hups. Maroccan Oil on tullut suosikikseni hiusten hoidossa. Sitä olen jo käyttänyt yhden samanlaisen pullon. Kohta pitäisi ostaa iso pullo tilalle kun tuo Livboxin mukana tullut näyte lähestyy loppuaan. Näkyypä tuolla taustalla Ebaysta ostamani hiusruuvit. Erona Glitterin hiusruuveihin näiden päistä puuttuu ne pienet pallukat joiden tarkoituksena lienee olla hellävaraisempia päänahkalle (jos sattuu törkkämään päänahkaan vahingossa..)
 
Kannoin lomalle mukaan paljon testereitä, mutta eipä niitä kulunutkaan niin paljon kuin oletin. Aurinkorasvaa sentään kulutin keskiverto kansalaisen tavoin.
 
 
Mitä tuotteita te käytitte lomalla?
 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hihii, kiitos. Ja mukavaa että heitit kommentilla <3

   Poista
 2. Toi freen hyttyskarkoite on kyllä ihan pakollinen kesävaruste. Tosi tehokas ja ah niin ihana kun ei haise miltään. Kesällä tulee meikattua kevyemmin, mutta rasvojen merkitys korostuu kun auringossa ihoaan kärventää. Hiuksiakn tule ehoivailtua kun aurinko niitäkin koettelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan parhautta, tänä kesänä ainakin mun lomalla hyttysiä oli melko paljon inisemässä. :/

   Mun suoraväri haalistui lähes paloauton punaisesta osittain oranssiksi. Tosin uiminen ja saunominen haalisti varmasti aurinkoa enemmän. Sain heittää värillisen hoitoaineen päähän ennen töihin palaamista. Nyt on taas hyvä. :)

   Poista