perjantai 9. elokuuta 2013

dermaviduals ja lyhyesti uudesta ihonhoitorutiinistani

Kertoilin aiemmin Aila Airon kauneushoitolasta ostamastani kolmikosta joka kuuluu ihonhoitosarjaan nimeltä dermaviduals.


Jostain syystä en saa muokattua kuvaa tähän liitettyä.
Menköön siis muokkaamattomana.

Ostin minulle suositellut tuotteet eli puhdistustuotteen, kasvoveden ja kasvovoiteen. Erityistä kiitosta tulee kasvoveden sumutepullosta sekä kasvovoiteen pumppumekanismista. Tuotetta ei mene hukkaan kun annostelu on helppoa. Tuotteiden ulkoasu sen sijaan ei saa tältä bloggaajalta kiitosta. Visuaalisena eläimenä haluan kauniita purkkeja esille. Nämä sen sijaan menevät kaappiin. Eihän ulkonäkö tuotetta tee paremmaksi, mutta minkäs teet jos tykkäät kauniista asioista. Harakka mikä harakka.


Varsinaiseen testiin tuotteet pääsevät pian, jolloin voin raportoida niiden tehosta jotain. Tässä vaiheessa lähinnä totean mitä tuotteita tulen jatkossa kokeilemaan ja millainen uusi hoitorutiinini tulee olemaan.

Tässä Aila Airon sivuilta lainaamaani tietoa sarjasta:

Innovatiivista ihonhoitoa

dermaviduals®-tuotteiden ensisijaisena tavoitteena on säilyttää ihoa suojaava hydrolipidikalvo mahdollisimman luonnollisessa, häiriintymättömässä tilassa. Saksalaisen kemiantohtorin, Hans Lautenschlägerin kehittämän dermaviduals® -hoitosarjan ydin on patentoidussa DMS®-rakenteessa (Derma Membran Struktur), jonka koostumus vastaa ihon sarveiskerroksen soluväliaineen rakennetta. Siksi tuotteet sulautuvat helposti ihon sarveiskerrokseen. Niiden muodostama hoito- ja suojavaikutus kestää tutkitusti pidempään kuin tavanomaisen emulsiorakenteisen ihonhoitotuotteen. 

Ainutlaatuinen ratkaisu herkälle ja yliherkälle iholle
dermaviduals®-tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, amiineja, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eivätkä hajusteita. Siksi dermaviduals®-tuotteet eivät aiheuta ihon ärtymistä eivätkä herkistymistä pitkäaikaisessakaan käytössä ja sopivat erityisen hyvin herkälle ja ongelmaiholle. Tavanomaisten voidetyyppien homogenointiin ja stabilointiin käytetään yleensä emulgaattoreita, jotka pitkäaikaisessa käytössä liuottavat iholta sen omaa luonnollista rasvaa. dermaviduals®-tuotteet eivät sisällä lainkaan emulgaattoreita.

--

En ole vielä aloittanut uutta rutiinia, koska se edellyttää etten käytä muiden sarjojen tai valmistajien tuotteita. Koska tämä sarja ei sisällä esimerkiksi mineraaliöljyjä, tuotteen käyttäminen  joka sisältää mineraaliöljyjä tekisi hallaa ideaaliselle  ihonhoidolle. Eli käytän loppuun ensin nyt käytössä olevat loppumaisillaan olevat tuotteet ja sitten siirryn dermaviduals-käyttäjäksi.

Ihonhoito-ohjelma tulee olemaan näin aluksi mahdollisimman helppo. Eli puhdistus iltaisin, päälle suihkaus kasvovettä ja sarjan perus kasvovoide. Lisänä säännöllinen kasvohoito hoitolassa, joka kuuluisi olla kuukaisittainen rituaali. Itse en taida pysyä joka kuukausi menemään hoitoihin, mutta katsotaan miten projekti lähtee käyntiin. Hinnasta sen verran että koko setti tuli maksamaan pyöristettynä 97 euroa. Hintaa ostamillani tuotteilla siis 27,50-34,50 euroa.


Onko dermaviduals tuttu sarja? Kuinka usein käyt kasvohoidossa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti