perjantai 5. heinäkuuta 2013

Lauren Conrad Style

Muoti, kauneus ja elämäntyyli. Näistä koostuu Laurenin kirja. Teos on englanniksi, mutta peruskoulun taidoilla uskoisin tämän kanssa pärjäävän.

Itse törmäsin kyseiseen teokseen sattumalta kirjastossa, josta päätin napata sen lukemistooni. Ihan kelpo opushan tämä oli. Kirjassa käsitellään paljon vaatekaapin sisältöä; kuten mitä vaatekappaleita jokaisella naisella tulisi olla. Myös se pikkumusta on listalla. Minulta muuten puuttuu pikkumustan lisäksi nudet korkkarit...

Kauneutta käsitellään  niin hiusten kuin meikin osalta. Mitään ahaa-elämyksiä ei kirja kauneuden saralla tarjonnut. Totta kai voi olettaa että tv-tähti kirjoittaa että hyvin hoidetut hiukset yhdessä kauniin ihon ja heleän meikin kera pukevat naista ikään katsomatta. Mitään yksityiskohtaisia tutoriaaleja kirja ei tarjoa. Suurin paino kirjassa on muodin puolella. CDONissa tämän kirjan hinta on kirjoitushetkellä 12,95€. Itse en kokenut kirjaa niin tärkeäksi että harkitsisin sen ostoa. Kertalukaisu riittää mielestäni kyllä tiivistämään sanoman.

Suosittelen lukemiseksi heille joita muoti ja vaatteet ylipäätään kiinnostaa. Jos kaipaat kauneusvinkkejä, niin suosittelen suomalaista Make up Biblea jonka Mariela Sarkima on kirjoittanut (samaisessa paikassa myynnissä tällä hetkellä hintaan 19,45€).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti