tiistai 14. toukokuuta 2013

Tigi S-factor Smoothing Shampoo

Olen katsellut suihkun nurkassa jo muutaman kuukauden neljää(!) isoa Tigin pumppupulloa. Vihdoinkin sain kulutettua yhden loppuun saakka. Kuvasta voitte huomata että jatkuva punaisella suoravärillä läträäminen on näkyvissä myös tuosta pullon kyljestä. Hiuksista valuu punaista väriä lähes joka suihku kerralla ja se pinttyy todella mukavasti kiinni materiaaleihin.

Smoothing Shampoo tuli siis tiensä päähän ja innolla heivaan sen roskiin. Tämä 750 ml karamellin (päärynäomena kuulemma) tuoksuista shampoota hoiti tehtävänsä hyvin, mutta kyllästyin samaan tuoksuun muutaman kuukauden jälkeen. Olen siis käyttänyt muita merkkejä tässä ohella. Tämä naminami shampoo lupasi tyydyttää käyttäjänsä takuuvarmasti. S-factor sarja on suunniteltu kosteuttamaan ja suojaamaan. Smoothing shampoo lupaa tehdä hiuksista silkkiset, pehmeät ja suorat. Sopii kaikille hiuslaaduille. 

Hiukset tulivat pehmeiksi, mutta tuplapesulla niistä tuli liiankin puhtaat. Sellaiset narskuvan puhtaat. Hoitoaine oli saman sarjan, joten lopputuloksena oli pehmeät ja silkkiset hiukset. Lähtökohtana siis latvoista kuivat karkeat hiukseni, jotka ovat käsittelyissä kärsineet. Päänahka rasvainen tällä hetkellä. Ja käyttötavastani hieman; käytän shampoota päänahkaan ja osaan pituuksiin. Hoitoainetta laitan vain latvoihin. Hintaa tällä isolla pullolla on noin 25 euroa, mutta hinta-laatusuhde on kohdallaan jos miettii kuinka monta kertaa tästä saa hiukset pestyä. Litrahinta ei siis nouse aivan pilviin. Mutta ongelmaksi koen tuon karamellin tuoksun nuuhkuttelun kuukausi toisensa perään.

Voisin ostaa uudelleen, mutta en ihan heti. Nyt olen vain onnellinen että yksi purkki vie vähemmän tilaa hieman ahtaasta suihkunnurkastamme. Luulen että mieskin on tyytyväinen, vaikka ei ole mitään sanonutkaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti