perjantai 24. toukokuuta 2013

Nail art sourcebook

Tunnustan olevani edelleen hyvin tylsä kynsienlakkaaja. Rakastan lukea kynsiblogeja, mutta en vain onnistu luomaan samanlaisia taideteoksia omille kynsilleni geelikynsistä huolimatta. Leimailut onnistuvat jotenkuten-sinnepäin, mutta kaikki muu näpertely ei vaan onnistu. Tai sitten yritän tunkea liikaa kaikkea kynsille samaan aikaan. Tuloksena kaaos. Ei hallittu sellainen. Oppiakseni paremmaksi lakkaajaksi päätin lainata kirjastosta Nail Art sourcebookin. Kynsien lakkaamisenhan oppii vain kirjoista lukemalla? ;D

Itse teos oli kuvia eli ideoita täynnä, mutta kaltaiselleni aloittelijalle tutoriaaleja ei ollut. Niitä olisin kaivannut. Eli kuva-kuvalta etenevää selostusta kuinka ne hohdokkaat kynnet taiteillaan aivan itse. Mutta jos pelkät kuvat riittävät niin tässä kirjassa niitä riittää. Koostin alla olevaan kollaasin omia suosikkejani.
Huomautuksena että kollaasissa ylhäällä oikealla näkyvät kynnet ovat mielestäni pelottavat. Pituus ja muoto ei jotenkin miellytä yhdessä silmääni, mutta muutoin tykkään tyylistä.

Onko sinussa kynsitaiteilijan vikaa? Vinkkejä saa jakaa.
ISBN 9781780970899
Kustantaja: Carlton Books
Kirjoittaja: Alexander, Pansy

Adlibriksestä ostettuna kirjan hinta on kirjoittamishetkellä 11,50 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti