torstai 9. toukokuuta 2013

Lost and found.

Kurkistetaanpa taas erään päivän hakusanojen taakse. Tällä kertaa ei mukana ollut mitään erikoista, mutta huomaan että punainen tukka/hiusvärit tuovat paljon lukijoita blogini pariin.


crest whitestrips käyttöohje /
crest whitestrips käyttöOlen kokeillut yhden paketillisen verran. Aiheesta voit lukea tästä. Voisin tilata uudestaankin. Pysyvää tulosta ei kyllä saanut, mutta ihmekös tuo tällä teen/kahvin juonnilla.

 
elumen rr
Se kuuluisa kestävä paloautonpunainen hiusväri joka ei perustu hapetteeseen. Kestovärejä hellävaraisempi. Lisää voit lukea tästä ja tästä.

 
 
 
 
amorosa naamio nettikaupasta
Olen käyttänyt Montage Jeunessen kasvonaamioita. Ainakin kerran tilasin Feeluniquesta kasvonaamiosetin edulliseen hintaan. Tuotteita saa myös esim. Prismoista ja Cittareista. Voit lukea omakohtaisen kasvonaamio kokemukseni esim. tästä. Amorosan nettisivulle pääset tästä.

 
blondi shampoo blogspot
En ole ollut täysin blodi koskaan, mutta olen kyllä blondannut tukkaani runsaasti. Olenpa myös käyttänyt kärsineille/blondatuille hiuksille sopivia tuotteitakin. ja blogannutkin aiheesta, esimerkiksi tässä.

 
clearasil ultra
Olen blogannut yhdestä hakuun sopivasta tuotteesta tässä.

 
clinique kasvovesi
Käytän nykyään vain tarpeen vaatiessa Cliniquen kasvovettä (2). Talvella ihoni oli ajoittain kuiva eikä tilanne ole vielä niin vaativa, että ottaisin päivittäiseen käyttööni tämän supertehokkaan kasvoveden.

 
 
 
dumb blonde shampoo
Olen käyttänyt ja kokemuksia tässä. Nyt suihkun nurkassa neljä noita Tigin jättimegaloonisia pulloja ja ketuttaa! ne vie ihan hulluna tilaa. Kuka käski aloittamaan uuden ennen vanhan loppumista? (kyllästyminen yhteen karkintuoksuun)
 

 
elea värinpoisto /

elean superblondi
Luottotuotteeni. Olen postannut varmaan useamminkin, mutta tässä yksi linkitettynä.

 

 


 

4 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmottautuu :D Aivan ihana punainen <3 Nyt tuli taas ikävä omia punaisia hiuksia :)
  t.http://avonminttu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tutustumaan maailmaani. :)
   Punainen on upea väri mutta vaatii paljon ylläpitoa. :)

   Poista
 2. Mistä sä katot noi hakusanat omalle blogilles? en oo vieläkään onnistunut itse löytämään etsinnöistä huolimatta x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerissa valitset tilastot- liikenteen lähteet. Klikkaa jotta saat enemmän tilastoja ja skrollaa sivua alaspäin niin saat esiin noi hakusanat. Oliko tästä mitään apua? :D

   Poista