maanantai 13. toukokuuta 2013

Ilta Glitterissä

Glitter järjesti kauneusbloggaajille mukavan illan Helsingissä hiusten parissa. Rento ilta sisälsi tietenkin hiustenlaittoa ja paljon vinkkejä kotiin viemisiksi. Glitter julkaisi toisen painoksen kampaus- ja hiusoppaastaan nimeltä The Hair Guide Volume 2. Tämän teeman ympärille oli iltamme rakennettu. Pääsimme siis tutkimaan tulevia uutuuksia ja halutessaan sai kampausstylistin tekemän kampauksenkin. Itsekin sain ihanan prinsessamaisen keijukais-tyylin. Kiitos vaan Hanskille vielä kertaalleen. Glitterin hiushärpäkkeiden lisäksi käytössä oli Cutrinin Chooz-tuotteita, joista saimme myös kotiinviemisiä.
 
Kuvan ottanut Duvessa. (klik)

 
Tunnustan olevani super-laiska hiustenlaittaja. Kotona "nuttura", töissä avoinna/ponihännällä. Joskus yöksi laitan kosteisiin hiuksiin letit, jotta saan kevyet laineet. Usein niinäkin päivinä hiukset menee automaattisesti ponihännälle, ilman mitään viritelmiä. Glitterin illasta sain monta uutta ideaa, joiden toteutukseen ei aikaa mene sitä ponihännälle sipaisua enempää. Ja kun sitä normaalia tylsää ponihäntääkin voi piristää nopeasti. Esimerkkinä erilaiset "hair cuffit". Kuvissa esillä myös kesän tulevaa valikoimaa. Kannattaa siis käydä Glitterissä katsomassa mitä ihanuuksia kesä tuo tullessaan heidän valikoimiinsa.

Normaalia ponihäntää hieman vaikeampia (aloittelijalle) ovat erilaiset nutturat. Valkkeja ja muuta apuvälinettä löytyy joka lähtöön. Itse bongasin nutturavalkin punertavassa sävyssä, yleensä ne kun ovat mustia tai liian vaaleita. Punertava sävy ei siis pistä silmään vaikka hiukset eivät joka kohtaa valkissa peittäisikään. Ja oikeasti tuo nutturavalkin käyttö on ihan helppoa pienen treenin jälkeen. Niitä löytyy monessa koossa, jokaiselle omansa. Nutturaa on todellla helppoa koristella erilaisin kukkasin, niitäkin löytyy moneen makuun.

Tuollainen lettipanta olisi ihana kesällä. Ja puhelinjohtohiuslenkit ovat mainioita! Niistä tulette kuulemaan pian uudelleen.Suuri kiitos mukavasta illasta Glitterille ja kaikille mukana olleille. En hyödy jos klikkaatte postauksessani olevia linkkejä, ne ovat vain tarkoitettu yksinkertaisesti lukijoilleni avuksi.

PS. Glitterin omaan blogiin pääset tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti