perjantai 12. huhtikuuta 2013

Itämaista eksotiikka Yves Rocherilta

Sain tämän setin joululahjaksi. En löytänyt settiä selailtuani Yves Rocherin verkkokauppaa, joten olettaisin että kyseessä olisi ollut testeri tms?

Nyt pääsin testaamaan tuotteet tositoimissa. Yllättäen vartalon kuorinta-aine oli kerrankin tarpeeksi rakeinen mieleeni. Haluan että kuorinta tuntuukin jossain. Kuorinnassa oli isompien murusten lisäksi pienempää kuorivaa ainesta, joten käärmeennahkaiset jalkani saivat kaipaamansa käsittelyn. Samettisen pehmeä iho on erittäin hyvä itsetunnon kohottaja. ;)

Vartalovoide taasen ei sinänsä herättänyt kokeilujen myötä kovin suurta innostusta vaikkakin tuoksumaailma vie mielen jonnekkin palmujen alle. Sillä sekä kuorinta- että vartalovoide tuoksuvat ihanasti eksoottiselle, arganöljyä lienee kiittäminen? Vai olisiko kiittäminen hajusteita? Joka tapauksessa ihan tuoksuherkemmille ihmisille en suosittelisi. Tuoksu ei kuitenkaan voimakkaana viipyile iholla pitkään. Itse en ainakaan illalla laittamaani voidetta aamulla erottanut ennen nenän iholle vientiä.

Kuorinta-aineen voisin ostaa itse uudelleen, mutta vartalovoide ei välttämättä ostoskoriini eksyisi. Ellei olisi alennuksessa. Kuorinnan hinta näyttäisi olevan 150 millin purkissa 17,00 €.

Teinpä kokeilumielessä vielä pienen kollaasin tuotteista. Harjoittelu tekee mestarin vai miten se nyt menikään? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti