maanantai 18. maaliskuuta 2013

If You Love Me The Morning After...

Suosikkivärejäni ovat musta, viininpunainen ja violetti. Siis tummat sävyt. Inhokkisävyä minulla ei varsinaisesti ole, mutta en koskaan haluaisi valkoisia keittiökaappien ovia tai valkoista lattiaa. Myöskään okran/ripulin värinen kynsilakka ei sytytä intohimojani. Edes glitterillä kuorrutettuna. Itselleni vieraaksi tuntemia sävyjä minulla on paljon. En voisi kuvitella itselleni mintun vihreitä housuja (julkisilla paikoilla) tai tuhkanvaaleaksi blondattua tukkaa. Kuten ehkä huomasitte, että värin paikka vaikuttaa olennaisesti myös siihen kuinka suhtaudun. Valkoinen lattia olisi kotitaloudessamme mahdoton pitää puhtaana. Minttu ei housuissa sovi, mutta kynsille sen voin päästää. Mutta yksi sävy jota vieroksun edelleen jopa kynsilleni on pinkki/vaaleanpunainen. Se ei ole oikeastaan kuulunut valikoimiini missään muodossa sitten ala-asteen.

Yritän avartaa kynsilakkamaailmankatsomustani ja kokeilla aina välillä oudoksumiani sävyjä kynsilleni. Viimeksi helmikuun LivBoxin Essie lakka sävyssä Lovie Dovie sai minut yrittämään tätä outoa suhdetta välillämme.

Mitä mieltä te olette? Hot or Not?


 
 
 

2 kommenttia:

 1. Tosi ihanat ! Mulla menee toisinpäin, tykkään vaaleanpunaisesta ja glitteristä, mulla on blodi tukka ja haikailen mintun väristen pöksyjen perään. Oon tosi tyttömäinen näissä jutuissa mutta raja se mullakin menee, itseruskettavia en mene lähellekään ja linnunpaskat silmissä ja nudehuulet saa myös pysyä poissa :D Tykkään kuitenkin myös noista pin up-jutuista, tatuoinneista ja kissat on kyllä tosi lähellä sydäntä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän hienoa onkin että makuasiat ovat niin erilaisia ja jokaisen persoonaan sopii eri värit, materiaalit.. :)

   Jännää on myös se että tänään viilasin pitkät, stilettimäiset geelikynteni lyhyeen malliin runsaasti pyöristettynä eikä tunnu yhtään kotoisalta vaikka ovat nämä edelleen luonnonkynsiäni pidemmät ja kauniimmat. Ja mä vihasin stiletti-mallia aluksi! Niin se makukin muuttuu. Ehkä pinkki iskee sitten joskus. Nyt se vaan tuntuu vieraalta. ;)

   Poista