keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Mietteitä LivBoxista.

Joulukuusta saakka on pieni musta laatikko piristänyt arkeani. Puhun siis LivBoxista. Nyt helmikuussa saan viimeisen boxin ja pohdin jatkanko tilaustani.

Kokosin tähän plussat ja miinukset kolmen kuukauden kokemusten pohjalta.

+ mukava piristys joka kuukausi
+ uusia tuotteita testattavaksi
+ suhteellisen edullinen "investointi" (noin 42€ /3kk)

- oman kosmetiikka arsenaalin paisuminen kuukausittain
- odottamisen tuska (ja toisaalta riemu)
- tuotteet joihin ei voi suoranaisesti vaikuttaa itse (omalle ihotyyppille sopivat tuotteet tai sävymaailma yms)

Sain LivBox tiililtä emailin jossa kehoitettiin pikaisesti uusimaan tilaus, jos haluaa ensi kuun paketin saada. Muutoin tilaus saattaa alkaa vasta edeltävässä kuussa jos tilaajia tulee paljon lisää.. Tässä nyt pähkäilen vielä mitä teen.... Apuva! 

Mitä ajatuksia boxit ovat herättäneet?


 
Ps. Kuvan kissaa ei vahingoitettu kuvausta varten...
 
Pps. Sainpas ensimmäisen oman bannerini tehtyä- myös pari kollaasia sain aikaiseksi viime yönä. Jos oma blogini saisi tästä taas vauhtia kunnon nousuun. Yksi uusi lukijakin on liittynyt joukkoon. Kiitosta vaan Teille kaikille. :)

7 kommenttia:

 1. Mä luultavasti tilaan itse, kun oma loppuu maaliskuussa. Tämä siksi, että olen bännännyt itseni ostamasta mitään muuta kosmetiikkaa, niin boxista saan mielenkiintoista kokeiltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli selkeästi kuuluu kategoriaan "tätä ei lasketa"... :D

   Poista
 2. Mä en ole yhdenkään tuollaisen boxin tilaaja. En ole jotenkin innostunut siitä ajatuksesta, että maksan jostain sellaisesta, jota en itse tiedä tai johon en voi vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään yllättyä mutta tosiaan se harmittaa että paketteja ei yksilöidä sopivaksi vastaanottajaryhmälle. Esim. ihonhoitotuotteet kuivalle iholle tai vastaavasti rasvaiselle iholle..

   Poista
 3. Minä vasta odottelen ensimmäistä boxiani saapuvaksi. Tykkään yllätyksistä, eli tällainen juttu on mulle ihan omiaan. ;-) Toki mietin ennen tilaamista, että mitäs mä sitten teen kaikella sillä rojulla jota en itse voi/halua käyttää, mutta sitten ajattelin, että onhan mulla kaksi teinitärtä huushollissa ja myös sisko ja käly-to-be (eli melkein niinku sisko) ja ystäviä joille voin niitä antaa eteenpäin. Tai vaikka arpoa blogissa lukijoille. Rahanmenoahan se on joo, mutta tällaisissa jutuissa saatan olla aika höveli, niin kuin nyt tässäkin. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrothan sitten boxin saavuttua että mitäs pidit. :)

   Poista
 4. Tein jatkotilauksen lounastauollani. :D

  VastaaPoista