torstai 14. helmikuuta 2013

Lily Lolo

Viime vuoden puolella kerroin tilanneeni mineraalimeikkejä alá Lily Lolo.
Tässä lyhyt postaus aiheesta, sillä mineraalimeikkipohja on nyt talven mittaisella tauolla. Ehdin hetken viettää kabukin pehmeässä maailmassa, mutta nyt en jaksa aamuisin kosteuttaa ihoa tarpeeksi etteikö kuivuus näkyisin. Minä kun nukun mahdollisimman pitkään aamuisin. Ihanne olisikin jos asuisin työpaikan vieressä ja heräisin vartin aikaisemmin kuin työaika alkaa... (toiveajattelua)

Valitsin tilausta tehdessäni samplekokoja jotka näkyvät tässä alla. Lisäksi mukana Finishing Powder, johon en ole vielä ehtinyt kunnolla tutustumaan. Näistä kattavampi postaus tulee kun ehdin mineraalien parissa hieman enemmän puuhailemaan. Kuten jo aiemmin mainitsin, niin iho on tällä hetkellä kuiva kosteuttamisesta huolimatta. Etenkin nenänpielet ja poskipäät saattavat toisinaan olla erittäin kuivat ja iho halkeilee ja muuten vaan kenkkuilee..

Se asia mitä olen jo oppinut mineraalimeikkipohjasta on tarpeeksi huolellinen kabukilla pyörittely. Ja kun omistaa mukavan pehmeän kabukin, ei aamuinen pyörittely rutiini ole yhtään hassumpi. Mitä enemmän jaksaa kabukin kanssa työskennellä, sitä parempi lopputulos.

Mitä mieltä te olette? Onko hyviä vinkkejä esimerkiksi kasvojen kosteuttamiseen?

2 kommenttia:

  1. Ite tykkään kosteuttamiseen panostaa niin, että käytän yöllä tujumpaa voidetta. Eipähän kiillä naama päivällä. Toisaalta kun Lilyltä käytän meikkipohjan päällä vielä mattapinnan tekevää viimeistelypuuteria, ei se naama pääse kiiltämään.

    VastaaPoista
  2. Nyt on Lilyt päässyt taas käyttöön! Jee!

    VastaaPoista