perjantai 15. helmikuuta 2013

From Dusk Till Dawn...

 
Essencen kynsilakoista olikin aiemman postauksen yhteydessä kyselyä. Tässä hieman paremmat kuvat lakoista. Kolmannnessa kuvassa näkyykin lakkojen nimet. Näiden Twilight lakkojen lisäksi hamstrasin hohtopuuterin jota en tietenkään muistanut kuvailla. Onneksi muistin edes kaksi huulikiiltoa kuvata.
 
Tuotteet tilattu Beauty Cosmetic nettikaupasta. Tuossa kaupassa erikoista halpojen hintojen lisäksi on se ettei postikuluja näe "kassalla" vaan saat emailiin tiedon kuluista tilauksen tehtyäsi. Jos suostut esitettyihin kuluihin, niin saat maksuun tarvittavan linkin. PayPalin kautta jos en nyt ihan väärin muista. Postikulut ovat tilauksilleni olleet 10-20 euroa. Riippuen tietenkin ihan tilauksen koosta/painosta.
 
EDIT: Ja todettakoon että isommat tilaukset tein yleisesti ottaen viime vuoden puollella kun rajat olivat korkeammalla. Nykyisellä 20eurolla ei saa juuri mitään EU-alueiden ulkopuolelta kun postikulujen pitää sisältyä tuohon summaan. :P
 
 
 

 

Aika pliisujahan nämä ovat pigmenttisyydeltään...


5 kommenttia:

 1. Cherry Culture nettikaupassa muuten merkkaavat pakettiin huomattavan pienemmän arvon... Tullien takia just. En oo koskaan pyytänyt moista, riskillä oon tilannut vaan isompia määriä. Viimeksi yli 40 dollarin tilauksessa luki päällä art supplies ja arvo 7 dollars.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, kuulostaa rikollisen hyvältä :D

   Poista
  2. Voi vitsit, pitäneeköhän tilata riskillä ja luottaa että tekevät minunkin kohdalla noin =D Tässä nimittäin haluttaisi tehdä tilaus Cherry Cultureen, mutta eihän sieltä saa tilattua juuri mitään jos kyylää niitä uusia rajoja. Tässä turhautuneena oon yrittänyt etsiä eurooppalaisia kosmekauppoja joissa myytäisiin Milanin meikkejä vaan ei, vielä ei ole tullut sellaista vastaan.

   Poista
 2. Nettikauppa sijaitsee sivuista päätellen Bulgariassa, joka kuuluu EU:hun. Tulleista ei siis pitäisi olla mitään huolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, pelastit päiväni. Voin jatkossakin siis suruitta tilailla tuota. Lämpimät kiitokset. <3

   Poista