maanantai 14. toukokuuta 2012

Express makeup by Rae Morris

Jos edellinen kirja sai minulta vaivoin kaksi tähteä niin Rae Morrisin Express makeup saa niitä ainakin tuplasti. Mielestäni tämä on loistava opus englanninkielen taitoisille kosmetiikasta ja meikkauksesta kiinnostuneille. Osa kunniasta menee valokuvaajalle nimeltä Steve Chee. Aivan loistavia kuvia joita voi vain kadehtia.

Mukana on peräti 37 erilaista kuvallista tutorialia meikkeihin, esim. Fierce female tai Lush Blush. Jokaiselle jotakin. Itse ainakin nautin ohjeista vaikkakin kuvia olisi saanut olla enemmän vaihe-vaiheelta periaatteella. Pääasiat tulee kuitenkin esitettyä hyvin.

Parasta antia on "Highlighting dos and don´ts" jota voisi suositella aika monelle highlighterin käyttäjälle. Hyvin esitetty ja selitetty opas highlighterin käyttöön. Monesti näkee kuinka etenkin vanhemmat naiset yrittävät valokynällä peittää silmäpusseja mutta onnistuvatkin vain korostamaan niitä.

Jos jotain negatiivista pitää mainita niin Morris mainostaa omia nettisivujaan monesti. Tämä voidaan myös nähdä toiseltakin kannalta hyvänä asiana. Sieltä ainakin olettaisin saavani laadukasta tavaraa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti