perjantai 13. huhtikuuta 2012

Elämää geelikynsien kanssa

Jos muistatte niin kertoilin aiemmin meneväni ottamaan rakennekynnet? Nyt olen kynsien kanssa elänyt ja hyvin tullaan toimeen. Nyt on kulunut jo lähes kaksi viikkoa uusilla kynsillä.

Minulla oli lahjakortti Helsingissä sijaitsevaan Diamond nails liikkeeseen. Olen tyytyväinen saamaani palveluun. Paikan työntekijät ovat ilmeisesti kaikki ulkomaalaisia, mutta ainakin minu palvellut tyttö puhui sujuvasti suomea ja sain mitä halusin. Tällä kertaa tosin otin vain ranskalaisen manikyyrin mukaiset raksut. Ensi kerralla voisin huollon yhteydessä ottaa jotain kimaltavaa geeliä...

Aluksi oli taas outoa olla pidempien kynsien haltija ja viilasinkin hieman pituutta pois kotona. Tällä hetkellä kynnet ovat juuri passelin pituiset allekirjoittaneelle. Ja on aivan mahtavaa ettei kynsilakkaa tarvitse vaihtaa joka päivä sen takia että se lohkeilisi/kuluisi pois kynneltä.

Ajattelin kasvattaa tipit pois ajan mukaan ja siirtyä geelaamaan kynsiä, jotta saan pidettyä ne kaikki tässä ihanteellisessa pituudessaan. Että huoltoaikaa vain varailemaan, pikkuisen alkaa jo näkymään rajaa jos ei ole kynsilakkaa kynsillä. Nämä kynnet kun ei kulu, joten kasvun huomaa nopeasti/helpommin kuin luonnontilassa olevilla kynsillä... (omakohtainen kokemus/mielipide)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti