torstai 29. maaliskuuta 2012

Jos rikas tyttö oisin...

Sain Serrated beauty blogista haasteen listata 5 asiaa jotka hankkisin tai toteuttaisin, jos raha ei olisi esteenä. Tämä haaste on kiertänyt monen blogin kautta, joten en itse haasta ketään. Kuten monet muutkin bloggaajat, minäkin keskityn "kosmetiikka-linjalle"..


1. Uusia tatuointeja. Kuinka yllättävää?2. Kunnollinen meikkauskulmaus, jossa valaistus tai säilytystila ei olisi este. Tällä hetkellä kynsitarvikkeet ovat yhdessä kaapissa, osa meikeistä kolmen laatikon lipastossa ja osa vielä ilman paikkaa- pitäisi ilmeiseti karsia meikkejä koska mies tuntuu jo pelkäävän meikkien valloittavan koko asunnon pikku hiljaa.. Mutta jos raha ei olisi este niin voisin ostaa isomman asunnon, jossa meikeille olisi oma huone! :D3. Kestopigmentoinnin silmiin (ylä eyeliner) ja ripsienpidennykset huoltoineen. Tästä olen haaveillut jo vuosia. Kuinka kätevää olisi (hyvintehdyt) rajaukset ja tuuheat ripset heti aamusta. Ei tarvitsisi meikata ollenkaan arkisin jos ei jaksaisi.
4. Hiustenpidennykset ja niiden säännöllinen huolto. Omat hiukset kasvavat kyllä, mutta katkeilevat latvoista eli +-0-linjalla mennään. Haluaisin hiukset jotka yltäisivät takapuolen päälle. Tuuheina tietenkin. Ainakin hetken haluaisin olla niin. Käytännöllisyys niin pitkien hiusten kanssa saattaa olla jotain aivan muuta, mutta ainahan ne voisi leikata sitten ja laitattaa uudestaan mielensä mukaan.
5. Kosmetologin, kynsiteknikon ja kampaajan palvelut kuukausittain läpi loppuelämäni. Tarvitseeko tätä selitellä?  Tällä hetkellä käyn kampaajalla ehkä kerran vuodessa, kosmetologilla en ehkä ollenkaan vuoden sisään ja kynsiteknikon luona vierailu noudattaa samaa kaavaa. Valitettavasti...


 
 
 

1 kommentti:

  1. Hiuspidennykset kelpuuttaisin kyllä itsellenikin :D Lyhyeksi hiukset on aina helppo saada mutta pitkiksi saaminen ei olekaan ihan niin nopeaa ilman pidennyksiä :D

    VastaaPoista