torstai 22. syyskuuta 2011

Kauneusmessut Helsingissä 21.-23.10.2011

Sain tänään Kauneus ja terveys lehden mukana messujen ohjelman itselleni ja nopeasti selattunakin se jäi kiinnostamaan erittäin paljon! Pääsylippu maksaa 14€/10€ kertalippu ja kokoaikalippu 25€/18€. Perjantaina opiskelijat ja eläkeläiset hintaan 7€!! 

Messualue on avoinna perjantaina klo 10-19 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 10-18. Itse voisin mennä la-su päivinä, jolloin se olisi oiva aloitus lomalleni. Sopivasti olisin pääkaupunkiseudulla tuohon aikaan.. :)

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Kuinka moni lukijoistani on menossa  messuille?? :)4 kommenttia:

 1. "Perjantaina opiskelijat ja eläkeläiset hintaan 7€!! " Eiks se koske vain kosmetiikan ja kauneuden alan opiskelijöitä?
  Haluaan mennä, ennen siis en ollut juuri Kauneus messuilla, joten en oikein tiedä minkäläistä siel on. Oon pääkaupunkiseudulta, joten pääsen helpos
  ti.Voisin ehkä tulla kumppaniksi mukaan.)

  VastaaPoista
 2. Hmm.. täytyy ottaa selvää tuosta. Lauseeesta kyllä voisi ajatella tämän koskevan opiskelijoita ylipäätään vai koskeeko se ainoastaan myös alalta pois jääneitä eläkeläisiä? :D Mutta otetaan selvää asiasta! Itse joudun kyllä maksamaan normaalihinnan joka tapauksessa, mutta olisi kiva tietää miten asian laita on. :)

  Nämä olisivat minullekkin ensimmäiset kauneusmessut! Seura olisi mukavaa, miestäni tuskin kiinnostaa lähteä mukaani missään nimessä!! :D

  VastaaPoista
 3. Meillä on Pumpulipupun kanssa suunnitteilla vähän bloggaajien miittiä messuille, ilmeisesti sunnuntaina kun Glitz&Glam-Minnakin pääsee sinä päivänä. Laitetaan infoa kyllä bloggajille. Itse oon kuitenkin kaks päivää joka tapauksessa, la ja su.

  VastaaPoista