keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Loppuneita tuotteita osa I

Tässä ensimmäinen osa loppuneista tuotteista tässä ja viime kuussa. Viime kuun saldo jäi postaamatta epähuomiossa, joten laitan sen tämän kuun mukana. Ilokseni muutamat tuotteet on käytetty loppuun, mutta toisaalla muutama tuote on muuttanut niiden tilalle. Kaapissa tuntuu olevan tavaraa yhtä paljon näiden loppumisesta huolimatta. Toivoton urakka + häpeällisen surkea ostohimon hallinta = FAIL!  :/

No nyt itse asiaan eli lyhyt sananen jokaisesta purnukasta ja tuubista.

 
Avonin Senses Beach party suihkugeeli. Ihan perustavaraa, ei mitään erikoista sanottavaa. Näiden suhteen en ole mitenkään nirso kunhan tuoksu on miellyttävä. Voisin ostaa uudelleen, mutta en jää kaipaamaan suuresti. Jostain syystä suihkugeelit ovat minulle semmoinen ei-niin-väliä-tuotteita. Harvoin ostan samaa suihkugeeliä montaa purkkia.

Loreal Matte Morphose meikkivoide. Ensimmäinen vaahtomainen meikkivoiteeni. Tämä oli ihan ok-tasoinen meikkivoide. Levittyi mukavasti, mutta tuntui nenän pielissä rullaantuvan hieman. Päälle tarvitsin puuterin, jotta iho oli matta-pintainen. Pysyi iholla ihan siedettävän hyvin. Minä otin tavaraa ulos lastalla, jotta purnukka ei olisi bakteerien taistelualusta.

ELF Mineral Booster (isompi purkki) Josta olen aiemmin kertoillut täällä.
Tätä onkin jo uusi purkki varastossa. Tykkään kovasti vaikkei olekkaan kalleimmasta päästä, mutta tärkeintähän on että se sopii minun iholleni kuin nakutettu! :)Essex Lotion, josta aiempi postaus löytyy täältä. Tämä on hyvä ihonkosteuttaja  edulliseen hintaan. Apteekista saatava tuote. 


Avonin Pur Blanca deodorantti, josta olenkin aiemmin postaillut tässä.  En osta uudelleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti