maanantai 4. huhtikuuta 2011

Gosh waterproof eyeshadow stick

Ostin Playing with polishin meikkikirppikseltä kaksi Goshin vedenkestävää luomiväriä sävyissä Love that cool mint! ja Love that moss! Nämä tuli postissa jo aiemmin, mutta nyt vasta sain tehtyä postauksen valmiiksi kuvineen kaikkineen.

En ole vielä päässyt näitä käyttämään, mutta alla on muutama kuva jotka nappasin pikaisesti. Näitä sävyjä käytän ihan yksinään luomella ja mahdollisesti kokeilen jauhemaisten luomivärien kanssa pohjustuksena. Kivat kesäiset sävyt. Etenki tuo minttuinen sävy on ihanan raikas.Love that moss! ja Love that cool mint!
Salaman kanssa otettu kuva.

"GOSH Waterproof Eye Shadow Stick on vedenkestävä luomiväri, joka pysyy luomilla pitkään. Täydellinen tuote niille, joilla luomiväri lähtee helposti karkaamaan luomista. Koska tuote on vedenkestävä, se on ihanteellinen myös urheillessa. Korkean sulamispisteen ansiosta tuote kestää hyvin myös kuumia sääolosuhteita. Voidemainen koostumus tekee tuotteesta helposti levitettävän. Tuote sopii myös pohjustustuotteeksi puuterimaisille luomiväreille ja saa silmämeikin kestämään siistinä koko päivän. Tuotetta ei tarvitse teroittaa, vaan se on aina käyttövalmis"

Yllä oleva lainaus Sokoksen nettisivuilta lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti