tiistai 26. huhtikuuta 2011

Crest whitestrips eli hampaidenvalkaisua kotona


Tilasin Vapaakaupasta nämä liuskat samalla kun Tattoo Goota hankin varastoon. Viiden kappaleen liuskasatsi maksoi vain yhdeksän euroa eli viisi kertaa saa tehtyä valkaisun tällä määrällä. Yhdessä liuskapaketissa on kaksi liuskaa. Ylä- ja alahampaille omansa paketin ohjeen mukaan.

Omat hampaani ovat luonnostaan melkoisen vaaleat, mutta jatkuva teen ja muiden kofeiinipitoisten juomien lipitys on saanut hampaani kellertämään. Siksi päätin kokeilla kotivalkaisua pienellä summalla. Mikään addikti hampaiden valkoisuuden suhteen en ole koskaan ollut ja se kuuluisa Pepsodent-hymy ei saa sydäntäni läpättämään.. :D

Joka tapauksessa, nyt on ensimmäiset puolituntiset oltu liuskat suussa. Hieman tuntui hämärältä tunkea ne läpinäkyvät "limaiset" liuskat hampaiden päälle ja istua hiljaa odottamassa. Mutta hyvin ne pysyivät hampaissa vaikka  kuolaa erittyi huomattavasti normaalia enemmän suuhun. Enempää en kuolaamisesta puhu, mutta ei kannata avata suutaan kesken hoidon... :P

Lopputulos tasan puolen tunnin hiljaisuuden jälkeen: aavistuksen vaaleammat hampaat! Siis tämä toimi oikeasti! Vertailukohteena oli Denivit hammastahnan mukana tullut asteikkotikku. 

Omissa hampaissa ei myöskään valkaisuhoidon aikana tuntunut vihlontaa tai muuta epämiellyttävää (paksun kuolan lisäksi) joten nämä liuskat tulee varmasti käytettä loppuun. :)

Loppuun vielä lainaus Vapaakaupan sivuilta:
Crest Whitestrips Classic. Hampaiden valkaisu on nyt entistäkin helpompaa Crest liuskojen avulla. Valkoisemmat hampaat jo viiden päivän jälkeen! Pakkaus sisältää 10 liuskaa; 5 alahampaille ja 5 ylähampaille.

  • 10 kpl / 5 päivän valkaisu
  • Käyttö kerran päivässä n. 30 minuuttia (seuraa käyttöohjeita)
  • Vetyperoksidi pitoisuus 6%
  • Valmistettu Yhdysvalloissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti