torstai 10. maaliskuuta 2011

EOTD: Purple rain

Violetti silmämeikki tehtynä ikivanhalla halpis paletilla. Lisänä henkkamaukan vanha glitterinen paletti, josta tosin puuttuu kansi ja muutamat napit. En siis esittele näitä teille. Ja en tosiaan kohtele meikkejäni kaltoin, vaan nämä ovat oikeasti todella vanhat ja iänmyötä kulahtaneet kaverit. :D

Luomen liikkuvalla osalla vaalea violetti, banaanivarjostus tumman violetilla ja kulmaluulla sekä sisäkulmalla vaalea (lähes valkoinen) glitterinen violetti henkkamaukan "halpiksesta".

Pohjustuksena Elf eye primer ja NYX Jumbo pencil sävyssä Oyster. Rajaus Elfin nestemäinen eyeliner. Ripsillä Define-a-lash.

Ei ihan onnistuneimmasta päästä, mutta julkaisen nyt kuitenkin. Harjoittelemallahan tässä kehittyy ja on kiva vuoden päästä seurata onko edistystä tapahtunut. :D

Hullun katse. :D3 kommenttia:

 1. No mutta, nyt kyllä olisin sitä mieltä että tunnistan sinut, tai sitten jollakulla on ihan identtiset silmät. Sanohan oletko se, keneksi luulen? Ikä täsmää, tauointi-into ja kaikki täsmää. :)

  VastaaPoista
 2. Paljastuin! :D

  Pitää varmaan palkita sinut sillä olet ensimmäinen joka tunnistaa minut (ilman että olen maininnut kirjoittelevani blogia juurikin täällä)

  Taidan luovuttaa sinulle sen kaipaamasi Goshin Rainbow lakan tästä hyvästä. :)

  VastaaPoista
 3. Hihi, saat mut ehkä pidettyä hiljaa sillä. :)

  Ei vaan totta puhuen, ulos kaapista ja naamaa kehiin blogiin!

  VastaaPoista