maanantai 21. helmikuuta 2011

Kuulautta lisäävä duo

Tällä kertaa kokeilussa oli Yves Rocherin kaksiosainen ihonhoitotuote nimeltä Séance teint éclatant. Alla lainaus YR:n nettikaupasta.
 
Näyttävätkö kasvosi väsyneiltä? Kaipaako ihosi kuulautta?
Kuulautta lisäävän duon kaksi koostumusta elvyttävät ja kaunistavat ihoasi. Siemenet kuorivat ihoa ja kosteuttava vaahterasokeri lisää ihon raikkautta ja kuulautta. Hemmottele ihoasi kasvohoidolla, joka palauttaa ihon kuulauden ja syväkosteuttaa. Toisiaan täydentävät Kasvipohjaista puhtautta - kuorinta-aine ja Kasvipohjainen kosteuttava naamio antavat iholle elinvoimaa, joka näkyy. Säteilet kilpaa ihosi kanssa.

- Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
- Kasvipohjaisia aineosia: vaahterasokeri, maissiuute.
+:Kaksi toisiaan täydentävää koostumusta, jotka levitetään iholle peräjälkeen. Ihostasi tulee jälleen elinvoimainen ja terveennäköinen.
Ensiksi kuorin ihon siihen tarkoitetulla tuotteella. Vedellä kostutetulle iholle hieroin kevyesti oranssia kasvipohjaista kuorinta-ainetta. Plussaa siitä, että kerrankin kuorintaa oli tarpeeksi ja se tuntui tehokkaalta. Kuorinta-aineen tuoksusta taasen en tykännyt, mutta se oli pieni murhe. 


Sininen naamio oli mukavan kosteuttava. Annoin sen vaikuttaa hieman yliaikaa kun eksyin lukemaan blogeja. Ohjeessa vaikutusaikana on 5 minuuttia. Tämän jälkeen ylimääräinen aine pyyhitään pois kasvoilta, itse huuhtelin vedellä sillä en tykännyt tunteesta joka kasvoille jäi. Ihan kuin joku kalvo olisi niiden päällä ollut. Muutoin tunne koko hoidon jälkeen oli positiivinen ja raikas. Lisäsin normaalin kasvovoiteeni vielä lopuksi.Hintaa tällä combolla on 1,50€ eli kuukauden (kerta viikossa) hoito tulisi maksamaan 6 euroa. Ei paha. Lisäksi tämä on erinomainen ottaa mukaan viikonloppu reissuille, jolloin ei jaksa raahata yhtään ylimääräistä putelia mukanaan. Ihan hyvä tuote kokonaisuudessaan. Arvosanaksi 3/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti