sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kevään odotus - Espirit Connect for her

 "Hän solmii yhteyden kukkaishedelmäisellä vesituoksulla, joka avautuu vesimelonin, ananaksen lehtien ja freesian hedelmäisen raikkailla tuoksuvivahteilla. Tämän jälkeen esiin astuu raikas kukkakimppu, joka koostuu valkoisesta jasmiinista, pionista ja lumpeen kukasta. Jälkituoksuun täyteläisyyttä antaa santelipuu ja myski. "


Näin kuvaillaan tätä tuoksua. Olen ottanut arkikäyttöön Avonin vartalosuihkeiden rinnalle Espiritin Connect for her tuoksun. Kuten yllä oleva lainaus kertoo, kyseessä on ihanan raikas ja kukkainen tuoksu. Tyttömäinen ja keveä mielestäni. Tämä sopii kevään odotteluun erinomaisesti. Ehkäpä tässä on se syy, miksi olen jaksanut hymyillä päivittäin. Olen myös saanut paljon kehuja tästä tuoksusta.

Tämänkin hankin periaatteella "ostin kun halvalla sain" ja muutaman kerran käytön jälkeen ihastuin palavasti. (Eau de Toilette 30ml suositushinta n. 25€) Minulla on tuo 30ml pullo, mutta se tulee kyllä riittämään melkoisen pitkään, vaikka nyt olenkin viikon verran käyttänyt päivittäin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti