maanantai 10. tammikuuta 2011

your eyes

Tässäpä pieni kooste Monsterin silmämeikin pohjustuksesta. Aamuisin luotan meikkivoide-puuteri suoraan kasvoille, jonka olen todennut nopeaksi ja riittäväksi.

Tämän jälkeen peittelen panda-silmät tuon Elfin Under Eye Concealer & Highlighterin avulla. Tuossa on siis kaksi aplikaattoria, toisesta päästä löytyy värillinen peiteaine ja toisesta päästä löytyy sitten Highlighter eli korostusväri/valokynä. Loisto tuote joka matkaa mukanani aina meikkipussissa.


Kun pandat on naamioitu, aloitan pohjustaman luomeni. Tähän käytän kuvassa näkyvää Elfin Mineral Eyeshadow Primeria tai Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia (kuvassa Sin). Elfin pohjustaja on läpikuultava ja Sin taasen hohtava shampanjan värinen, joka käy yksinään luomiväristä kiireisenä päivänä. Lisäksi omistan orginaalin UDEPP:n, joka on nude-sävyinen ja kuivuu luomella näkymättömäksi. Se nyt jäi kuitenkin puuttumaan tuosta kuvasta.

Kun luomet on pohjusteen saaneet, aloitan normaaliin tapaan silmämeikin teon. Oma järjestys tässä on: luomiväri- rajaustuote- ripsiväri. Bile-meikin kanssa tai muutoin uutta meikkiä kokeillessa järjestys on kuitenkin erilainen. Silloin aloitan meikkaamisen silmämeikistä suoraan ja laitan meikkivoiteen vasta sen jälkeen. Tämä nimittäin helpottaa elämää kummasti kun voi huoletta pyyhkiä tuhriintuneet silmänaluset jne eikä tarvitse korjailla pilalle mennyttä meikkipohjaa.

Haaveilu-listalla on vielä UDEPP sävyssä Eden, joka antaa mattaisen pinnan. Myös Too Facedin Shadow Insurance olisi kiva omistaa, sitäkin on kehuttu paljon. Syntymäpäivääni odotellessa... ;)


Kulmat laittamattomat vielä tässä vaiheessa.

Kulmat laittamattomat myös tässä kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti