sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Oh my Gosh!

Omistan tällä hetkellä viisi Goshin kynsilakkaa. Kaksi kappaletta Rainbowta  (poistuva tuote joten piti hamstrata piiloon toinen pullo) sekä Ocean, Golden Dragon ja Purple heart. Pidän näiden lakkojen pigmenttisyydestä, kaksi kerrosta riittää mainiosti. Hintaa yhdellä lakalla on noin 8-9 euroa. Omat lakkani olen Sokokselta ostellut, mutta netistä saa myös.

Rainbow on aivan mahtava, tosin vain tummien lakkojen päällä. Vaalean lakan päällä se saa lakkauksen näyttämään " röpöliäiseltä", mikähän lienee tuohonkin parempi sana? Epätasainen, Epäsiisti, huolimattomasti lakattu? :D En ole saanut hyviä kuvia napattua joten laitan tähän muutaman linkin jonka takaa löytyy kuvia kyseisestä lakasta. Tässä ja tässä, olkaa hyvä. 

Ocean on ihanan turkoosi. Ainoa lakka tällä hetkellä josta minulla on kohtalainen kuva teille esitellä. Tämäkin kuva on otettu sisällä (illalla) joten se ei kerro koko totuutta, mutta antaa kuvaa lakasta kahdella kerroksella.


Purple Heart on nimensä mukaan violetti, mutta näyttää todella tummalta (lähes mustalta tietyssä valossa) Jännä lakka yksinkertaisuudessaan. Tässä kuvaa lakasta.

Golden Dragon. "Kultainen vihreä", todella näyttävä lakka mielestäni. Tässä kuvaa ihanuudesta.

Onko teillä Goshin lakkoja ja mitä mieltä niistä olette?

2 kommenttia:

  1. Paljollakos myyt toisen Rainbown mulle? Vaikkapa käytetyn.

    VastaaPoista
  2. Se onkin ollut kysytty tavara viime aikoina, mutta lupaan harkita sen myyntiä sinulle. :)

    VastaaPoista