maanantai 31. tammikuuta 2011

Kate by Kate Moss

 
"Kate-tuoksu on monipuolinen ja unohtumaton kukkais-metsäinen myskituoksu. Kate-tuoksu viekoittelee, sykähdyttää, se houkuttelee ja tekee salaperäiseksi. Se ikuistaa Kate Mossin villin olemuksen, luonnollisen seksikkyyden ja mielen vapauden. Tuoksun avaa lemmikin, appelsiinikukan ja punapippurin yhdistelmä. Tuoksun sydän koostuu herkistä kukkasista kielosta, magnoliasta, heliotroopista, pionista ja ruususta. Tuoksun sisimmän antaa patsuli, santelipuu, myski, ambrettepuun siemenet ja vetiver."

Näin kuvaillaan tätä tuoksua. Todettakoon heti alkuunsa etten ole mikään Kate Moss fani, mutta tykkäilen kyllä kovasti tästä kyseisetä tuoksusta. Olen aina hieman skeptinen julkkis-tuoksuja kohtaan, mutta tämä oli ihastuttava. Mielestäni tämä on sopivan kevyt päiväkäyttöönkin. Hyvä ostos.

Ps. Yritin googlettaa tuota vetiveriä ja löysin sille vain vastineen "ruoho". Jos joku viisaampi osaa auttaa tässä minua niin kommenttilootaan vaan viestiä. Tokihan tuoksu myy paremmin jos selosteessa lukee vetiver sanan ruoho sijaan..  Parempi tuoksukuvaus tästä tuoksusta löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti