tiistai 18. tammikuuta 2011

Gliss kiiltoa x 2


Ensiksi esittelen nestemäisen Gliss Hair Repair Liquid silk hoitosuihkeen. Tuote lupaa tunnistaa hiusten vaurioutuneet kohdat ja korjata ne hiusten pinnalta että sisältä. Suihke sisältää nestemäistä silkkiä, joka tekee kiillottomista hiuksista kiiltävät ja silkinpehmeät tekemättä niitä kuitenkaan raskaiksi. 


Mistä aloittaisin? Ensinnäkin todella iso miinus suihkeen tuoksusta. Ihan kamalan pistävä ja se jää hiuksiin seuraavaan pesukertaan saakka. Yök. Toiseksi se tekee minun hiuksista rasvaisen ja juurikin raskaan oloiset lupauksistaan huolimatta. Olen yrittänyt laittaa suihketta vain minimaalisen vähän ja silti tuo efekti tulee heti näkyviin. Tästä syystä en tykkää ollenkaan tästä tuotteesta. Vielä olisi puolet pullossa jäljellä, ellen lahjoita sitä eteenpäin. Ainoa pieni plussa tulee siitä kiillosta joka hiuksiin tulee. Tämäkin plussa menee miinuksen puolelle kun hiukset vaan näyttävät kiiltävän rasvasta- ihan kuin olisin ollut pesemättä hiuksiani viikkoihin. Mistään vauriokohtien korjaantumisesta on turha kuvitellakkaan mitään, ainoa toimiva kikka on yksinkertaisesti leikata pois kuivat latvat ja kaksihaaraiset... Pidin tämän sarjan hoitoaineesta, mutta tämä ei ole niin hyvää. Pettymys. Arvosanaksi 1/5


Parempi tuote on mielestäni Color Protect kiiltohoito. Kätevässä pumppupullossa oleva tuote on helppo annostella oikein. Tuote lupailee säilyttPettymysää 90% värin intensiteetistä 30 hiustenpesun jälkeen (testattu luonnollisen värisissä hiuksissa, ei shokkivärein värjätyissä). Korjaa hiusten rakennetta ja silottaa pinnan. Välitöntä kiiltoa ja hohdetta. 
Tämän tuoksumaailma on aika vastaava edellä olleeseen hoitosuihkeeseen, mutta hivenen parempi. Tykkään tästä silottamaan harottavia kuivia latvoja, mutta tämäkin tekee hiuksista helposti raskaat.

Annostelussa riittää aluksi ison herneen kokoinen annos jonka lämmittelen käsien välissä hieromalla ja siitä vasta suin tukkaani. Helpompi lisätä tarpeen mukaan kuin yrittää liika-annostelun jälkeen tasoittaa lopputulosta. Tätäkin on suunnilleen puolet jäljellä ja varmaan tuleekin käyteltyä loppuun. Arvosanaksi antaisin 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti