torstai 20. tammikuuta 2011

Fyrinnae

Tulipa luettua Karkkipäivä ja Lazy Dynamite blogeja (suosittelen lämpimästi) ja haksahduin tilaamaan Fyriannaesta muutamat luomiväri samplet ja pari muutakin juttua siinä ohessa. Vaarallista tämä blogien lukeminen.. :D Tilaaminen oli helppoa. Koriini kerääntyi 13 luomiväri samplea ja kolme muuta tuotetta.. Tämän jälkeen aloin toppuutella ostohimoani ja huomasin että tuo 40$ raja meni rikki, jolloin postikuluja ei tule. Maksoin Paypalia käyttäen. Sen verran vielä, että kerralla voi tilata ainoastaan 20 samplea, ei enempää tai tilaus ei lähde eteenpäin.

Pixie Eboxy- niminen "pohjustaja"  oli pakko saada glitter-hässäköiden kiinnittämiseen. Sellaistahan minulla ei vielä ole ollutkaan. (Yritän tässä todistella kaikille kuinka tärkeää minun oli tämä nyt tilaus tehdä...) Laitanpa tähän lainauksen tuosta tuotteesta tähän suoraan Fyriannaen sivuilta kuvan kera. 

"A must-have for shimmery, sparkling shadows! This is not an eye shadow primer, or really a base. It is to keep sparkles on or to make shimmery shadows appear "glossy": a foiled look without foiling.Originally developed and formulated for a friend/pro artist, this unique "glue" is designed to hold the sparkliest, most shimmery eye shadows in place, minimize "fallout", and also to easily create a foiled look without foiling. Don't worry, it's easily washed off, and while keeps shadows in a water-resistant state, the product itself is water-soluble (no silicones or oils). Polymers give the stickiness, while glycerin and propylene glycol keep it wet and slick on skin long enough to apply & blend shadows."Kirjoittelen lisää kunhan paketti saapuu kätösiini. Tuskin maltan taas odottaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti