perjantai 7. tammikuuta 2011

Anew Rejuvenate Mineral Facial Rinse-Off Treatment

Tämä Avonin mineraalihoito oli hetken mielijohteesta tapahtunut ostos enkä kadu tuumaakaan.

Mikä tämä mineraalihoito sitten on?

"Kotivaihtoehto ammattimaiselle mineraalinaamiolle. Puhdistaa huokosia ja parantaa ihon rakennetta huomattavasti vähentäen samalla näkyvästi ohuita juonteita. Mukana kauneushoitoloiden inspiroima sivellin, joka mahdollistaa tarkan ja tasaisen levittämisen. Kehitetty käyttäen BioMineral Complex -yhdistelmää, joka sisältää sinkkiä, kalsiumia ja kuparia ja on suunniteltu parantamaan ihon rakennetta sekä supistamaan huokosia.

Tulokset:

Ihon rakenne näyttää välittömästi sileämmältä. 80% naisista huomasi huokostensa pienentyneen ja supistuneen sekä puhdistuneen. Vain 3 päivässä iho näyttää huomattavasti nuorekkaammalta. 2 viikossa 86% naisista totesi ohuiden juonteiden ja ryppyjen näkyvyyden vähentyneen huomattavasti. Ajan mittaan 84% naisista totesi ihonsa näyttävän virheettömältä."

Tätä tulisi käyttää kolmesti viikossa. Itse olen noin kerran viikossa käyttänyt.

Tuubissa olevaa sivellin-osaa käännetään (on/off) ja hieman tuubia puristaen saa vihertävän mineraalihoidon levitettyä kasvoille ohuesti. Hoito laitetaan siis puhtaalle iholle. Vaikutusaikana on 15 minuuttia, jonka jälkeen hoito huuhdellaan pois kasvoilta. Itse annan toisinaan olla hieman pidempään, riippuen kuinka ohuesti onnistun hoidon levittämään. Huuhtelen pois kun naamio on kokonaan kuivahtanut.

Tuloksena ihanan pehmeä ja energisen näköinen iho ja mukavan rentoutunut olo. Hieman luksusta arkeen.. Ehkäpä tuo sivellin osa tekee sen "luxus-efektin" Tämähän menee köyhäily-budjetilla kosmetologikäynnistä-- ainakin sadasosan verran.. :D

En ole huomannut huokosten pienentyvän, mutta toisaalta en ole tätä täsmällisesti ohjeen mukaan käyttänytkään. Myöskään hienoja ohuita juonteita pallonaamallani ei vielä ole havaittavissa, joten tämän hoidon vaikutuksesta niihin en osaa kommentoida. Niitä odotellessa siis? :S
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti