tiistai 2. marraskuuta 2010

Ainahan sitä haaveilla saa..

Teinpä oman haaveilulistani tuotteista jotka haluan ehdottomasti omistaa. Osa on hyväksi havaittuja käytössä  ja osa täysin uusia tuotteita joita vain himoan päästä kokeilemaan.

Kat Von Deen meikkisarjasta True Romance Eyeshadow Paletit sävyissä True Love ja Adore. 

True Lovin värivalikoima on sopiva matkalle mukaan, vaaleita kultaisia/ruskeita päiväksi ja illaksi tummaa ja violettia. En omista yhtään sarjan tuotetta joten en osaa sanoa pigmenttisyydestä mitään, mutta swatcheja kaivelin netistä ja kivalta näyttivät kuvissa. Tosin kuviahan voi käsitellä..

Adoren sävyt ovat kauniit ja tuo tummanpunainen vetää minua puoleensa. En tiedä osaisinko sitä käyttää kauniisti, mutta mahtavan näköinen kokonaisuus tämä on. Näillä väreillä voisi saada aikaan kivoja yhdistemiä, esimerkiksi tuota kolmatta (vaaleanharmaa), kuudetta (tummanpunainen) ja viimeistä sävyä yhdistelemällä. Mitä mieltä olette? 
Kuvat paleteista on lainattu täältä.

High Voltage Eye Primer sävyssä smoky. Tämäkin siis Katin omasta sarjasta napattu. Vaikka omistan monta luomivärin pohjustajaa ja olen rakastunut (UDPP) niin voisin kokeilla tätäkin tuotetta ihan mielelläni. Tykkään Katin meikeistä vaikkakin ne eivät ihan perus arkimeikkinä itselläni menisikään. 


Painted Love Lipstick Set. Aivan upeita sävyjä. kerrankin löysin setin jonka kaikki sävyt ovat mielestäni hyvännäköisiä (ainakin hylsyssä) Ja tämäkin edelleen Katin sarjasta.

 -----------------------------------------------

Urban Decayn Beauty In A Box. Tarvitseeko tätä edes kommentoida? Meikki monsteri <3 Urban Decay. Itselläni on tuo UDPP Sin ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Lisäksi Book of Shadows vol III ja Lip Envyt voisivat ilmestyä kaappiini..

-----------------------------

Lisäksi tahdon lisää kynsilakkoja. Esimerkiksi (China Glazen) hologrammilakkoja, Jelly-lakkoja, Glitterlakkoja, Neonlakkoja...

Tätä listaa voisin jatkaa vaikka kuinka, mutta tässä oli nämä eniten himoitsemani tuotteet tiivistetysti. Joulupukkia odotellessa...  :D


 

3 kommenttia:

 1. En minäkään tuosta UD-paketista yhtään pahastuisi. Ihana on :D

  Book of Shadows vol III odottaa pukinkonttiin pääsyä mutta saas nähdä maltanko pitää siveltimet kurissa siihen saakka ;D

  t. Nea

  VastaaPoista
 2. Mulla olisi ainakin ongelmaa olematta näpräämättä tuota Varjojen kirjaa päivittäin.. Kuinka ihminen voi hairahtaa kosmetiikkaan näin pahasti, missä mentiin vikaan? ;D

  Ja mukavaa saada sinutkin pienen blogini lukijaksi.. :)

  VastaaPoista
 3. Älä muuta viserrä :D

  Siveltimet ovat pysyneet paletista erossa siksi, kun ostin niin monta luomiväripalettia Lontoon reissusta. Pakko testata yksi kerrallaan, ei tästä muuten tule mitään ;)

  VastaaPoista