lauantai 30. lokakuuta 2010

Viikon 43 valitut palat...

Tämä viikko on ollut kiireinen, mutta olen löytänyt aikaa yhdelle  lempiharrastukselleni eli (meikki)blogien lukemiselle. Laitanpa tänään postauksena suosikkejani tältä viikolta teidänkin iloksi.


Meds & makeup blogissa oli kiva postaus nimeltä Lakkasin kerran kynnet. Nimensä veroisesti se sisältää kuvia kynsilakka taiteiluista. Surffatkaa
sinne jos tarvitsette inspiraatioita omiin kynsiinne. Jos tämä on uusi blogi teille, niin tutustukaa ihmeessä. Siellä myös tämä Apteekinädin muffinien ohje.

Laura (Todella upeeta) on myös kynsipostauksin liikenteessä. Tällä viikolla esittelyssä helpot verikynnet (halloween, halloween.. kuinka moni viettää jollain tapaa?) sekä Sally Hansenin lakkasetin esittely. Itselleni iski himo tilata tuo samainen setti... Vaarallista tämä bloggailu, ainakin allekirjoittaneen kukkarolle.. :D

Karkkipäivä-blogissa postaus Vuosi kosmetiikkamyyjänä. Mielenkiintoinen kirjoitus ainakin minun mielestä. Sisälläni asuu edelleen se pikkutyttö joka halusi kosmetologiksi..(ja ratsastuskoulunopettajaksi, eläinlääkäriksi, kynsitaiteilijaksi, ihan-normi-taiteilijaksi ja niin edelleen....)

Nekku on keskittynyt tällä viikolla ihmeaineisiin. Siis mihin?
Renewal Lash -seerumista sekä Studio Secrets -meikinpohjustajasta löytyy tietoutta sitä kaipaaville. Itse olen harkinnut ostaa tuon pohjustajan. Vielä en ole sitä hamstrannut. Paino sanalla VIELÄ. Yritän pihistellä joulun alla... :D

Jos et ole vielä yhdistänyt asioita vanulappu, kynsilakanpoistoaine sekä folio, niin kurkkaa Piece of Pandaan ja hämmästy. Siellä myös hieman erilainen postaus liittyen syksyyn. Ihania syyskuvia. Tykkään.. :)

Huomista ajatellen laitan vielä Charming nailsin postauksen josta saatatte löytää idean omiin halloween-kynsiinne. Lisäksi Fab ur nailsin postauksessa upeita kuvia. Enjoy! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti