sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Neutrogena Visibly Clear 2-in-1 Wash Mask

Kävin apteekissa ja sain kotiin näytteen tätä tuotetta. Tämä maksaa alle seitsemän euroa tuubi (150ml) mutta onhan se hyvä aina kokeilla tuotetta ennen ostopäätöstä. Nyt testaukseen: näytepussissa oli riittävästi tavaraa, joten peittävän naamion levittäminen onnistui mainiosti. Kasvojen iho tuntui viilentyvän ja tunsin nipistelyä ohimolla ja nenällä (epäpuhtaimmat alueet kasvoillani tällä hetkellä) Efekti kuitenkin johtunee tuosta mentolista. Tuotteesta kerrotaan näin:

Ainutlaatuinen puhdistustuote epäpuhtaalle iholle, jota voidaan käyttää sekä päivittäiseen puhdistukseen että naamiona 1-2 kertaa viikossa. Salisyylihappo (1 %) poistaa kuolleen ihosolukon, jolloin myös ihohuokoset puhdistuvat. Kaoliini imee itseensä ylimääräisen talin ja rasvan sekä rauhoittaa ärtymystä ja punoitusta. Mentoli jättää ihon raikkaan tuntuiseksi. 
Käytä päivittäin poistamaan lika, meikki ja rasva, jolloin ennaltaehkäiset uusien epäpuhtauksien syntymistä. Pieni määrä puhdistustuotetta levitetään kosteille kasvoille ja vaahdotetaan kevyesti. Vältä silmänympärysihoa. Huuhdellaan vedellä. Käytä naamiona 1-2 kertaa viikossa syväpuhdistamaan huokoset. Levitä ohut kerros koko kasvoille silmänympärysihoa välttäen. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti!


Naamio oli kasvoillani hieman yliaikaa johtuen ajankulun unohtamisesta. 
Noin kahdeksan minuutin kuluttua pesin naamion lämpämällä vedellä pois. Iho oli sileä ja ennenkaikkea raikkaan oloinen. Itseasissa erittäin hyvinvoivan näköinen. Lähempi tarkastelu osoitti ettei tämä yksi kerta saanut nenäni kuonavarastoja hupenemaan, mutta laitan tämän ostoslistalleni. Plussaa etenkin siitä, että tätä voi käyttää myös kasvojenpesuna eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tosin saattaa olla ettei herkkä ihoni ainakaan näin talvi-aikaan pidä näin pesevästä tuotteesta päivittäisessä käytössä. Joten luotan Erisaniin päivittäisessä ihonpuhdistuksessa edelleen. 

Onko teillä kokemuksia Neutrogena-sarjasta?


EDIT. Toimimaton kuva poistettu.
3 kommenttia:

  1. Oon kyllä ollut halukas tätä kokeilemaan.. Ehkä sitten kun Cliniquen nestelitku loppuu! : )

    VastaaPoista
  2. Mulla on jemmassa vielä toinen näytepussi tätä samaa. Sen laitan naamalle tällä viikolla ja ens viikolla kipaisen apteekkiin hakemaan tämän tuubin. Naamiona tätä käytän ainakin nenälle ja otsalle jos tuntuu liian "pesevältä" koko kasvoille näin talviaikaan. Kesällä tämä on varmaan ihan büeno päivittäiseenkin käyttöön kun iho nauttii auringosta (suojattuna tietenkin) :)

    VastaaPoista
  3. Joo'o : ) pitää kyllä joku kerta sitten napata mukaan!

    VastaaPoista