keskiviikko 27. lokakuuta 2010

MSCHIC

Omistan yhden kyseisen brändin tuotteen ja se on X-rated mascara. Aluksi tämän mascaran harjaosa vaikutti aivan liian isolta ja kömpelöltä. Sottasin silmämeikin ainakin kymmenen kertaa kunnes opin käyttämään tätä isoa harjaa. Harjoitus tekee mestarin tässäkin lajissa.
 

"Extra tuuheuttava, syvän musta ripsiväri. Jumbo-harja, jolla saat upeat ripset helposti myös keskinkertaisista ripsistä. MSCHIC ylpeänä esittää tämän kolmen vuoden tuotekehityksen helmen. MSCHIC kouluttajien suosikki!"
(Lainaus täältä. )

Tämä antaa mukavan muhkean lopputuloksen.Yksi kerros antaa näyttävän lopputuloksen ja toisella kerroksella pääsee melkoisen lähelle tekoripset-efektiä (eikä tarvitse pelätä että tekarit tippuu kesken illanviettoa lattialle tai juomalasiin..) Tämä pysyy menossa mukana varisematta poskille eikä pieni tihkusade saa tätä juoksemaan poskilla. Poistaminen käy helposti ilman vahvoja mömmöjä. Tuntuu kuin tämä paranisi vanhetessaan tai sitten olen alkanut sisäistämään oikeanlaisen käyttötavan ajan myötä. :)

Kymmenen euroa näyttää olevan MSCICin nettikaupassa.
Laittaisin tämän löytöjen joukkoon (ja laitoinkin jo uuden tilaukseen...)

Loppuun vielä laitan muutamat kuvat todisteeksi..

Loppuun vielä muistutus mahtavasta arvonnasta. Drop of polishin arvonnan palkintona on seuraavat kynsilakat; Snowcrystal 431, 433 + Depend 54, 87, 188, 191, 210. Käykää osallistumassa! :)

2 kommenttia:

  1. Moi! Muistelisin et sä sanoit suunnitellees samantapaista postausta, kun joskus aloitin "viikon valikoidut"-linkkilistani. Mulla ei riitä aika siihen, mut ois kiva jos joku pitäis vähän ajankohtaiskatsausta tasasin väliajoin että mitä kosmetiikkablogimaailmassa on nyt pinnalla. Ota ihmeessä tehtäväksesi jos vaan ehdit. :)

    VastaaPoista
  2. Täytyy yrittää. Itselläkin kiireitä tällä hetkellä, mutta yritän ainakin. Perjantaina voisin ehtiä ellei lauantaiksi tule töitä.. :)

    VastaaPoista