sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kosmetiikkakaapin siivous-operaatio

Päätinpä syksyn kunniaksi siivota meikkikaappini sisällön. Kaksi kynsilakkaa joutui lähtemään uuteen kotiin, sillä omistin ennestään kaksi samaa vihreää sävyä joista en edes välittänyt. Muutoin en pois antanut mitään - olenhan ne vaivalla sinne hankkinut..

Täytyy myöntää, että ihan heti en kaksilahkeisten ystävieni anna kaappiini kurkata, sillä omaan päähäni tuli ajatukset "tarvitsenko näitä kaikkia näyttääkseni siedettävältä?"  ja "missä menee raja hulluuden ja intohimon välillä?" :D

Lisäksi pesin kaikki siveltimet ja vaihdoin puuterivipat ja meikkisienet uusiin. Onpas mukavaa nyt ihastella siistiä kaappia. Pitää vain keksiä joku sotasuunnitelma saadakseni käytettyä vanhemmat tuotteet pois, jotta tavaran määrä vähenee. Paha tapani on avata useampi tuote käyttöön samanaikaisesti (mutta kun kaikkea pitää heti kokeilla..... :D )

Missä te säilytätte omia meikkejä? En ehkä tarvitsisi koko kaappia omilleni, mutta sellainen nyt vain sattui olemaan puoliksi tyhjillään.. Asuntooni ei tällä hetkellä saisi meikkauspöytää/kulmaa järjestettyä järkevästi joten tämä on kissojen ja meikkejen kannalta paras ratkaisu. Pitäisi vielä hankkia luonnonvalo-lamppu kaapin läheisyyteen, sillä ikkunaan on matkaa monta metriä. Etenkin talvi-aikaan sille olisi käyttöä. Pitää kehitellä jokin systeemi vielä. :D

Postaus tulossa kaappini sisällöstä myöhemmin kunhan ehdin sen/ne kirjoittamaan puhtaaksi ja valitsemaan järkevimmät kuvat..


Pakko vielä hehkuttaa tätä Lumenen tehohoitoa. Aiempi postaus aiheesta tässä. Se todellakin tekee kuivalle iholleni ihmeitä. Illalla laitan tätä ennen yövoidetta ja aamulla nassu on pehmeä ja hyvinvoivan näköinen. Aamuisin lisään tätä ennen päivävoidetta jos ehdin/muistan. En ole vielä lääkerasvoja joutunut naamaani lykkäämään, kiitos Lumenen. Tykkään.2 kommenttia:

  1. Kosmetiikka on vallannut mun kämpän, sitä on kaikkialla. Mulla on meikkauspöytä jossa en meikkaa, koska siinä ei ole hyvää valoa. Sen lähistöllä on kaikki meikit, kun en niitä vessan kuumuudessa ja kosteudessa halua säilyttää. Hajuvedet ovat ikkunalaudalla telineessä nätisti esillä (sälekaihdin aina kiinni), osa ei mahdu joten osa on meikkauspöydän lähistöllä. Kynsilakat ovat seinällä telineessä. Kirjahyllyssä on ihonhoitokamaa, lipastossa on sekalaista sälää ja hiustenhoitotuotteet, arkussa on kynsiin ja jalkoihin liittyvät muut kuin kynsilakat. :D Vessassa on vain sellaista, jota käytän useamman kerran päivässä ja joka ei ehdi mennä pilalle lämpimässä. Kristus, meikkejä löytyy myös tuhannesta muusta paikasta, kun vain jaksaisi tehdä inventaarion ja järjestellä. :D

    VastaaPoista
  2. Itsekin säilytän vessassa vain niitä hiustuotteita joita käyttelen ahkerammin sekä tietenkin shampoot ynnä muut sellaiset. Lisäksi vessan ylähyllyllä on laatikossa mun hajuvedet (joita harvoin käytänkään)Kaiken muun olen saanut tuonne kaappiini sullottua. Vielä pitäisi hankkia pari kivaa laatikkoa hiuslenkeille ja omansa kynsien koristelu-jutuille. Sitten olisin tyytyväinen kaappiini. Plus tuo luonnonvalo-lamppu.. ;)

    VastaaPoista